П’ятеро школярів побили дівчинку, хлопець ударив її з ноги в голову: Поліція просить не ділитися відео з поваги до забіяк

Поліція проводить розслідування щодо п’яти молодих людей у ​​зв’язку з передбачуваним злочином на ґрунті ненависті після бійки.

П’ятеро молодих людей перебувають під слідством через злочин на ґрунті ненависті після того, як у мережі з’явилося відео, на якому хлопець б’є дівчину ногою по обличчю під час масової бійки.

На кадрах, що шокують, видно, як група підлітків, деякі з яких були одягнені в шкільну форму, б’ються на Файфілд-роуд в Онгарі близько 14:30 у середу, 7 червня. На відео видно, як одна дівчинка лежить на підлозі, коли на неї нападає група хлопців.

Дівчині ненадовго вдається підвестися, перш ніж вона знову впала і отримала удар ногою по голові від молодого чоловіка, який, мабуть, буквально нокаутував її.

Поліція Ессекса (графство на південному сході Англії) була викликана для припинення бійки, яка, як повідомляється, не призвела до серйозних травм. За словами офіцерів, вони зіштовхнулися зі складною ситуацією, в якій брали участь кілька молодих людей. Вони швидко ліквідували інцидент, щоб убезпечити всіх.

В рамках їх розслідування було встановлено, що п’ятьох молодих людей були в першу чергу причетні до цього, і в даний час вони перебувають під слідством. На даному етапі це розглядається як злочин на ґрунті ненависті. Серйозних травм ніхто не отримав.

Представник поліції сказав: “Ми працюємо з нашими партнерами, щоб забезпечити безпеку всіх учасників інциденту. У рамках цього сьогодні ввечері в цьому районі була помітна присутність поліції, яка буде там всю ніч і найближчими днями. Розслідування веде Loughton CID. Нам також відомо про відео інциденту, що циркулюють у соціальних мережах, і ми просимо людей не ділитися ними з поваги до всіх учасників.”

Читайте також  В Одесі дівчина вижила після падіння з 11 поверху

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.