Що зірки нам пророкують: Гороскоп на 12-18 червня 2023 року

Цей тиждень начебто повертає нас у січень – березень 2023 року. Знову метушня, пов’язана із закінченням, але також і з початком чергового циклу. Але це приносить навіть деяке задоволення, оскільки вже є бачення кінцевого результату, розуміння те, що це останній етап, що означає офіційне завершення певного життєвого періоду.

Перша половина тижня досить напружена. Можуть бути складнощі із виплатами, фінансові проблеми, конфлікти через гроші. Витрат хоч і багато, особливо на потреби сім’ї, але доходи покриють їх, і багато хто залишиться з плюсом наприкінці місяця. Головне зараз – впоратися з нав’язливими думками та припинити себе накручувати! Спробуйте оточити себе простими людськими радощами, рушайте за місто, займіться побутовими справами. Чим менше контактів і розмов про важливі та серйозні речі цими днями, тим стабільніше ваше психічне та фізичне здоров’я.

І лише наприкінці тижня молодик у Близнятах 18 червня о 07:37 скине негативні програми попередніх кількох днів. Неділя подарує вам не лише приплив енергії, але ще й уміння спрямувати думки та фізичні сили у правильне русло. Трохи завзяття – і всі перепони можна буде подолати!

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН
Ви отримаєте чимало вигідних пропозицій, проте не всі будуть довгостроковими. Тим не менш, вам вдасться добре заробити і піднятися кар’єрними сходами. Підприємці зможуть зробити крок до розширення свого бізнесу. Службовці можуть розраховувати на пропозицію про нову роботу чи підвищення на старому місці. У низці випадків це спричинить необхідність переїзду або відряджень. Головною турботою цього періоду стане найважливіше завдання, пов’язане з якоюсь комерційною власністю, можливо, із землею чи офісом.

ТЕЛЕЦЬ
У цьому випадку доведеться вирішувати низку організаційних завдань, але завдяки дисципліні та працьовитості ви з усім цим чудово впораєтеся. У молодих фахівців ітиметься про підвищення на посаді або про додаткові обов’язки. Хорошою новиною для самозайнятих людей стане підвищення доходів від професійної діяльності. Досить цікавий час для особистого життя. Багато хто з тих, хто давно самотній, зможе зустріти доленосного партнера. Можливе також відновлення давніх стосунків із людиною, яка проживає далеко від вас.

Читайте також  На Сонці стався масштабний вибух: Україну накриє потужна магнітна буря

БЛИЗНЯТА
Настав час розставити всі крапки над «і», щоб не повторювати більше старих помилок. На порядку денному у вас багато господарських турбот: облаштування будинку, ремонт, придбання або купівля нерухомості, переїзд. У деяких випадках можливе отримання спадщини від родичів. Взаємини в сім’ях загалом стабільні, але виникнуть тертя через фінансові питання та складнощі у вихованні дітей. Планети радять парам, чиї почуття трохи охолонули, вирушити у далеку подорож – це найвірніший шлях до оновлення стосунків.

РАК
У цей період у вас буде достатньо сил та енергії, а також гарного настрою, щоб виконати все задумане. Протягом тижня удача на вашому боці! Але враховуйте загальне тло тижня, який важко назвати гармонійним. Тобто будьте готові до того, що спілкування та робота з іншими людьми не завжди будуть приносити задоволення. Але у професійному плані тиждень буде вдалим. Якщо ви працюєте на державній службі або в компанії, то зможете проявити себе з кращого боку, за що отримаєте підвищення чи премію.

ЛЕВ
Вам належить знайти надійних партнерів, ресурси та позики або ж домовитися з кредиторами про відстрочення. Будуть вдалими угоди з нерухомістю, якщо ви займаєтеся цим питанням вже давно. Службовці можуть сміливо звертатися до начальства з будь-яких питань – їх почують та правильно зрозуміють. У цей час може з’явитися добрий шанс отримати вигідну пропозицію, перейти на нове місце роботи з найкращими умовами. Сміливо просіть про підвищення зарплати керівництво, підвищуйте вартість своїх послуг.

ДІВА
Кількість грошей помітно зросте завдяки вашій старанності. Гроші надходитимуть одразу з кількох джерел. Але ви можете зіткнутися з труднощами фінансового характеру, якщо почнете розширення бізнесу. Зараз задовольняйтесь тим, що маєте, використовуйте те, з чим ви вже знайомі – і тоді ви створите добрий фундамент для починань. Більшості представників знака на особисте життя не вистачатиме часу. Водночас деякі з вас зустрінуть цікаву людину саме на роботі.

Читайте також  Астролог попередив чотири знака Зодіаку про великі проблеми в 2021 році

ТЕРЕЗИ
Для вас початок літа, незважаючи на сезон відпусток, більше підходить для кар’єрних досягнень, а не романтичних подвигів. Якщо це станеться, роман стане яскравою сторінкою вашого життя. Самотні люди можуть розраховувати на знайомство з цікавою людиною у поїздці, але й тут сполучним чинником можуть стати робота, відрядження. Дружнє спілкування несподівано перетвориться на міцну симпатію, а нові побачення подарують яскраві емоції. Сімейні пари відчують приплив ніжності та бажання зміцнити узи народженням дитини.

СКОРПІОН
Ви готові, мабуть, до найважливішого кроку, який переведе вас на новий рівень. Знадобиться надійне плече та вірне партнерство, щоб досягти бажаних результатів. Ви отримаєте хорошу підтримку від друзів та знайомих. Велика кількість пропозицій вимагатиме виваженого рішення. Серйозні проблеми чекають на бізнесменів, чиї інтереси пов’язані із закордонними інвесторами. Співпраця з колегами з інших міст чи країн розвиваються зі змінним успіхом.

СТРІЛЕЦЬ
Попереду позитивний та відповідальний період – звичайно, може бути всяке, але один щасливий шанс обов’язково з’явиться – не проґавте свій успіх! Щось тут, як і раніше, вимагає обговорення та домовленостей. Іноземні партнери виявлять себе не з кращого боку, і це може звести нанівець перспективи співпраці. Гарний прибуток принесе бізнес та робота на державній службі. Більшість витрат буде пов’язана з сім’єю – дітьми та літніми батьками. Нові ділові зв’язки, зав’язані в цей час, допоможуть вам у далекій перспективі.

КОЗОРІГ
Можуть виникнути проблеми із комерційною нерухомістю, майном, землею. Головним досягненням на професійній ниві вважатиметься зміцнення взаємини із колегами. У романтичному плані цей місяць вважатимуться унікальним. Закохані стануть ще ближчими, а деякі навіть захочуть зіграти весілля. Основні події відбуватимуться у сімейних парах. Молоді сім’ї планують народження дитини. Самотнім людям зірки обіцяють цікаві знайомства, які переростуть у бурхливий роман.

Читайте також  Буддисти у серці Карпат: На Гуцульщині ченці-утікачі зводять храм

ВОДОЛІЙ
Енергетичний потенціал зараз знижений, тому не ризикуйте: правильно харчуйтеся, відмовтеся від надмірностей та стресів. Хтось займеться переїздом або ремонтом, а можливо вирішить кардинально змінити своє життя. Закохані зазнають безліч приємних моментів, завдяки гармонійному впливу планет та молодика 18 червня. Взаємини з далекими родичами зміцняться після довгих років розлуки. Люди сімейні будуть раді успіхам дітей, не виключено спільної поїздки, що об’єднує всіх членів сім’ї.

РИБИ
Практично весь період ви будете дуже енергійнтими, але все ж таки приділяйте час на повноцінний відпочинок — нервову систему варто поберегти. Ви легко адаптуєтесь до будь-яких умов, на рівні інтуїції розумієте, що саме потрібно зробити в цей момент часу, кому і що сказати. У творчих особистостей починається дуже продуктивний період. Не сидіть удома, вирушайте на вечірку, концерт, до театру або зареєструйтесь на сайті знайомств. Приділіть увагу дітям або молодшим родичам – вони будуть тішити вас своїми успіхами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.