В Україні платитимуть за газ за іншими тарифами: хто заплатить найменше

Українці в основному купують газ у “Нафтогазу” за тарифом 7,96 грн за кубометр. При цьому деякі постачальники дають більш низькі тарифи.

В Україні абсолютна більшість населення купує “блакитне паливо” у “Нафтогазу” за тарифом 7,96 грн за кубічний метр. При цьому деякі постачальники пропонують більш низький тариф. Про це пише видання “Газправда”.

Згідно з наявними даними, 98% всіх побутових споживачів користуються послугами “Нафтогазу”. Тільки 2% сімей залишилися зі старими постачальниками газу.

Справа в тому, що після початку повномасштабного військового вторгнення РФ в Україну державна компанія фактично стала єдиною, яка може забезпечити необхідну кількість дешевого “блакитного палива” для населення.

Інші постачальники, як пишуть журналісти, часто не беруть нових клієнтів, проте ціни у них можуть бути нижчими. Наприклад, організація “Ера Людям” кожен кубометр продає за 7,7 грн. А “Енерджі Трейд Груп” пропонує “блакитне паливо” за ціною в 7,79 грн. Є й ті, у кого газ дорожче, ніж у “Нафтогазу”. Наприклад, “Рітейл сервіс” кожен кубічний метр продає за 9,99 грн.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.