Закарпатці отримали перші платіжки за опалення: люди в шоці

У соцмережах вже жартують, що дешевше полетіти на зиму в Єгипет, ніж оплачувати за газ.

Грудневі квитанції за опалення змушують закарпатців бити на сполох. За 1-кімнатну квартиру рахунки починаються від 1000 гривень, 2-3 кімнатні квартири обходяться від 2000 гривень. Гірше з приватними будинками – 5-8 тисяч гривень. І це в режимі жорсткої економії.

p_185616_1_slidertop2

Користувачі соцмереж діляться враженнями: «Чуть не стало зле мені, 1183 грн – однокімнатна», «Хоч збирайся і йди в пункт обігріву МНС», «Здуріти можна від «щастя», 4 700 грн за дім».

—Мало того, що людей на завищених тарифах на газ розвели, ще й не якісний газ пускають! Грієш, грієш, а квартира не нагрівається! От хоч би на місяць з нашими чиновниками помінятися місцями, нехай би відчули економію газу на собі з зарплатою простих людей!, – каже Едуард з Ужгорода.

Більшість користувачів і справді помітили, що якість газу суттєво змінилась, кажуть «куби крутяться, а батареї не гріють». Ще й погода зіграла злий жарт із закарпатцями, таких морозів, як вдарили на Різдво, краяни не пам’ятають за останні роки.

Рекомендуємо прочитати вам ексклюзивне інтерв’ю Mukachevo.net з Емільяно Стацці про те, як італійці на початку 2000-х знайшли вихід з такої ж ситуації і почали переходити на альтернативне опалення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.