Біль і сльози: У Франківську проведуть в останню путь воїна Олега Паркулаба

У Франківську попрощаються зі штурмовиком Олегом Паркулабом, який загинув біля Бахмута.

Паркулаб Олег Іванович народився у місті Івано-Франківськ 27 травня 1975 року в сім’ї Надії та Івана Паркулаб. Був єдиним сином, осиротів у молодому віці. Навчався в школі №10.

Згодом закінчив Івано-Франківський національний технічний університет. Працював на заводі «Івано-Франківськ цемент». Звідки і був мобілізований до війська. Вважав честю бути бійцем полку «АЗОВ» окремої другої штурмової бригади.

“З 24 січня 2023 року доля Олега нам невідома. Можна лиш сказати, що була вона мученицькою: в боротьбі за волю і життя“, – йдеться у повідомленні в соцмережі на сторінці
14 березня, командир другої окремої штурмової бригади повідомив про смерть воїна.

Олега Паркулаба, серед воїнів відомого як «Каскадер», було жорстоко страчено ворожим, терористичним угрупуванням «вагнер».

“Ми не можемо знати справжньої дати його смерті. Ми не можемо знати справжньої причини його смерті. Ми можемо тільки бути вдячними побратимам Олега, бійцям окремої другої штурмової бригади полку АЗОВ за звільнені українські території на Бахмуцькому напрямку і відвойовані тіла наших захисників”.
У середу, 17 травня 2023 року, у франківців та гостей міста є можливість віддати шану та провести в останню путь із великою повагою і скорботою захисника Олега Паркулаба.

17.05.23 о 16:00 – Панахида в Будинку трауру на вулиці Ребета;
18.05.23 0 11:00 – Похорон на «Алеї слави» на міському кладовищі в селі Чукалівка.
У пам’яті друзі та побратимів він назавжди залишиться: камерним та мужнім, дуже сильним та розумним, безстрашним та завжди готовим допомогти.

Додамо, що на Франківщину прямує скорботний кортеж із тілом загиблого на війні бійця.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.