На Прикарпатті після важкого поранення пoмeр 49-річний солдат Микола Курилюк

Воїн отримав важке поранення 2 травня 2023 року під час проходження військової служби та виконання завдань із захисту Вітчизни в районі міста Гуляйполе Запорізької області.

Сьогодні, 16 грудня 2024 року, о 14:00 в селі Старуня Богородчанської громади на Івано-Франківщині біля домівки, а далі — в церкві Святої мучениці Параскеви, відбудеться чин християнського похорону солдата ЗСУ Миколи Курилюка, якому 18 грудня виповнилося 49 років, повідомив заступник голови громади Олександр Бойчук.

Боєць помер після більш як піврічного лікування від важких поранень, отриманих у травні минулого року. Микола Курилюк переніс складну операцію і був вимушений тривалий час проходити курс реабілітації. Він не здавався і хотів повернутися до нормального життя. Але організм не витримав навантаження.

“З початку повномасштабного вторгнення, не вагаючись пішов на фронт, аби боронити рідну Батьківщину. Був відданим службовому обов’язку, гідно виконував всі бойові завдання. Вічна пам’ять і шана Герою!”, — йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.