Верещать під роспопсу і катаються Косовом, – військовий обурений бездіяльністю поліції (відео, фото)

Шанувальники російської попси в чергове пробили дно. Військовий ЗСУ розповів, як у Косові на Івано-Франківщині місцева молодь ганяла містом під російську музику, коли косівчани проводжали в останню путь полеглого воїна, який віддав життя за Україну.

Косівські «мажори» відкрито насміхались та порушували правила дорожнього руху, їдучи прямо за поліцейськими автівками.

Військовий ЗСУ Назар Александрук звернувся публічно до поліції з вимогою вплинути на ситуацію.

«В тилу весело??? Роман Запоточний ви відповідаєте за порядок в тилу! А у вас уйоbku в рідному Косові під роsпопсу ганяють містом, під час проводів полеглого героя в центрі міста їдуть за поліцейськими машинами і насміхаються, викидають відео, де на червоне пересікають перехрестя, а вам все не на часі. Поліція Івано-Франківської області ви там притомні з такими керівниками? Це ваша пряма вина і відповідальність!!!», – йдеться в дописі.

Військовий пригадав схожий випадок, який трапився в Косові восени. Наприкінці жовтня у вечірній час відома волонтерка Юлія Таринська зробила зауваження гучній компанії косівських «золотих гопників», які влаштували гучне святкування під російську музику біля братської могили. У відповідь на зауваження волонтерки хлопці не лише не заспокоїлись, а ще й жбурнули в Таринську каменем.

«Це ви не побачили аналогічний випадок ще з осені, коли ‘бики‘ порушували комендантську годину, слухали роsпопсу і за зроблене їм зауваження кидали у волонтера Юля Таринська каміння, а ви замість 12 чоловік на відео побачили 2. Ви там сліпі?», – обурився Александрук.

Військовий сподівається, що батьки впізнають своїх дітей, які ганяють Косовом під російські пісні, і вплинуть на них.

«Ну і до батьків дівчаток, що такі щасливі верещать під роспопсу і катаються Косовом! Можливо у вас ще не все втрачено. Ви точно впізнаєте своїх чад», – додав Назар Александрук.

Читайте також  На “нулі” зaгuнув гранатометник з Івано-Франківщини Іван Кепещук

Також військовий звернув увагу, що під відео косівських «гонщиків» є чимало коментарів «Слава Росії», на які автор відео взагалі не відреагував.

«До батьків бикоти за кермом звертатись марно… мають бути дії! Вашим гнидам в коменти пишуть слава підорашкам і вони мовчать», – додав Александрук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.