Жінка побігла вперед літака, щоб вийти першою: З реакції пілота реготали усі пасажири

Люди сміялися та аплодували.

Пілот дотепно відреагував на жінку, яка побігла вперед літака, щоб спробувати вийти першою.

Кумедною історію поділилися очевидці на Reddit, передає ladbible.com.

Так, після восьмигодинного польоту жінка, яка була на задньому сидінні, відстебнулася і кинулась до передньої частини літака, щоб вийти першою одразу після того, як вони приземлилися.

“Вона не дивилася в очі і почувалася особливою. Весь цей час горів знак ременів безпеки, і ми все ще котилися злітно-посадковою смугою. Екіпаж попросив її повернутися на своє місце, допоки ми не дійдемо до виходу на посадку, але вона навіть не відповіла”, – поділився юзер.

Втім, потім капітан оголосив, що у них на борту особливий гість. Пілот зазначив, що вийде, щоб привітати його. Усі ж сиділи на своїх місцях, дивуючись, про що йдеться.

“Зрештою капітан вийшов і попросив даму відійти трохи назад, щоб дістатися до спеціального гостя, а потім ще трохи”, – сказав користувач Reddit. “Тоді ще небагато. Він шукав з ряду в ряд, намагаючись знайти конкретну людину. Всі дивилися і оглядалися, щоб побачити, хто це міг би бути”.

Капітан продовжував йти, щоразу просячи жінку відступити ще на декілька кроків.

Коли вони наблизилися до задньої частини літака, він попросив її сісти на секунду, а сам взявся за переговорний пристрій ззаду.

Потім він сказав: “Пані та панове, я хотів би оголосити про нашого спеціального гостя, що сидить на місці 42C. Давайте їй поаплодуємо”.

Користувач сказав, що весь літак “божеволів від сміху та оплесків”, додавши: “Мені подобався кожен момент”.

У коментарях деякі люди захищали жінку: “Минулими вихідними мені довелося здійснити короткий 35-хвилинний переліт з пересадкою, і це була гладка подорож, без турбулентності тощо, але мене жахливо нудило (аж до поту). Я хотів вийти першим. Це нормально”.

Читайте також  Щодня пишіть від руки - це дуже корисно для здоров'я

Втім, інші стали на бік автора історії:

Я страшенно ненавиджу цих людей
У мене навіть є футболка з написом: “Припиніть вставати, коли літак приземляється”

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.