Що зірки нам пророкують: Гороскоп на 8-14 травня 2023 року

Відносно спокійний, передбачуваний, позитивний тиждень. Травневе повітря пахне новими починаннями. Водночас девіз цього тижня: “Тихіше їдеш – далі будеш”. Наберіться терпіння – все йде своєю чергою.

Триває період ретроградного Меркурія, тому можливий невеликий застій у справах та зниження прибутку у бізнесі у підприємців. Але, попри це, зараз найкращий час, щоб щось змінити у своїй професійній діяльності та просунутися кар’єрними сходами.

9 травня Сонце та Уран з’єднуються у Тельці – це знаковий аспект, що наділяє енергією та готовністю рішуче діяти. Беріть ініціативу у свої руки, пропонуйте новації начальству. Але не чекайте на швидкі результати, дійте планомірно, не поспішайте на події. Для бізнесу найкращий час розширюватися, шукати серйозних інвесторів. Ваші починання підтримають впливові знайомі, однодумці та друзі, які допоможуть вирішити усі неприємності із документами.

11 та 12 травня гармонійний аспект Сатурн – ретро-Меркурій, повертає до тем початку квітня, але саме протягом цього тижня давні справи можна успішно завершити. У будь-якому разі рішення буде знайдено в короткий термін. Комусь у скрутний момент допоможуть юристи, а хтось розраховує на допомогу колег із інших країн. Рівень доходів зараз повністю залежить від вашої особистої активності та завзятості.

До кінця тижня з’являються всі шанси для того, щоб отримати бажане, навіть якщо попереднього місяця ваші дії викликали хвилю роздратування з боку оточення. Дні спадного Місяця сприяють сміливим рішенням та завершенню найважливіших процесів. Але слід пам’ятати про те, що організм більш уразливий у цей час, тому бережіть свої фізичні та психічні ресурси!

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН
Освіжити кохання з партнером допоможуть спільні прогулянки на природі, цікаві подорожі. Скористайтеся своїм високим енергетичним статусом, щоб зайнятися спортом та отримати бажані форми тіла. Підприємці та начальники можуть вчергове зіткнутися з протидією конкурентів, які із завзятістю, гідною кращого застосування, претендуватимуть на те, що ви вважаєте своїм. Однак ви міцний горішок і голими руками вас не візьмеш.

Читайте також  Директорка ліцею зацькувала школярок через целюліт і “робочі” штани

ТЕЛЕЦЬ
Романтична вечеря посилить почуття та дасть привід для відвертих зізнань. Це непростий період, як для закоханих, так і для подружжя, які давно одружені. Можливо, виявляться: дратівливість, претензії одне до одного, моральна втома, фінансові непорозуміння. У низці випадків розбіжності будуть пов’язані з дітьми, і переважно це стосується пар, які мають спадкоємців від різних партнерів. Водночас сперечатися зараз абсолютно марно. Краще перечекати негативного періоду, щоб не наламати дров.

БЛИЗНЯТА
У цей період вам вдасться залагодити майнові суперечки з родичами, переїхати до нової квартири, завершити ремонт. Також є ймовірність повернення колишніх взаємин, але довіряти почуттям, що знову наринули, все ж, не варто. Надмірна емоційність у період може зашкодити і навіть зруйнувати наявні стосунки. Для тих, хто шукає свого ідеального партнера, час, сприятливий. Головне для вас – сформувати чітку думку щодо важливих для вас питань, вирішення яких назріло. Це вимагатиме деякого часу, але, як кажуть, тихіше їдеш – далі будеш.

РАК
Можливо, для цього доведеться залучити кошти збоку. У цей час активні люди можуть зіткнутися з перешкодами. Здавалося б, багато подолано, але зараз доведеться знову повертатися до колишніх питань і вирішувати складні завдання. Крім цього, можливі й несподівані перевірки, що загальмує далекосяжні плани, але не скасує їх зовсім. Службовець зіткнеться з жорсткою конкуренцією, проте його позиції досить сильні, і нічого, окрім великого нервового стресу, йому не загрожує.

ЛЕВ
Щоб добре заробити, не сидіть на місці. Ви маєте великий потенціал, тому задійте всі ресурси для збільшення доходів. Багато підприємців продовжать розширення справи, і важливою статтею майбутніх витрат стануть справи господарські, і навіть різні операції з нерухомістю. У любовній сфері не все складатиметься ідеально. У наявних взаєминах є проблеми, які морально пригнічують. Вирішити їх так швидко не вийде через взаємні образи і претензії, що накопичилися, тому варто зробити паузу і добре обміркувати перспективи вашого союзу.

Читайте також  Весна ще почекає: в Україну знову повертаються морози

ДІВА
Незайвим буде влаштувати собі додаткові вихідні та вирушити до спа-салону або сауни, щоб розвантажити нервову систему. А так, загалом, ваш організм зараз невразливий. До кінця тижня назріє потреба у відвертій розмові, намагатеся бути об’єктивними та зрозуміти почуття партнера. Самотнім представникам знака зірки обіцяють бентежливе знайомство з унікальною людиною, яка не стане постійним супутником, але надихне на нові звершення. Однак уникайте ідеалізації коханого, щоб не потрапити у пастку зайвих очікувань.

ТЕРЕЗИ
Сімейні союзи будуть оточені побутовими турботами і турботою про маленьких дітей. Можливі проблеми зі здоров’ям у літніх батьків. Не турбуйтеся, якщо все йде надто повільно. Кардинальні зміни відбудуться, але не за один день. Адже ви на правильному шляху, а це означає, що все буде добре. Щоденна рутина дуже обтяжує, але без неї не вдасться реалізувати масштабних проєктів. Натомість у творчості ступору не передбачається. Настає період серйозних змін, тому встигніть завершити розпочаті минулого місяця справи.

СКОРПІОН
Для всіх справ професійного плану – найкращий час. Доведеться займатися допрацюваннями у професійній сфері. Попросіть підвищення на службі – на початку місяця буде шанс отримати схвалення керівництва. Підприємцям необхідно вирішити справи з податковою службою та фінансовими звітами. Зараз закладаються основи вашого професійного майбутнього, і цей процес не можна квапити. Тому добре все обміркуйте і нікуди не поспішайте – у результаті буде краще.

СТРІЛЕЦЬ
На вас чекають нові цікаві проєкти, навчання, підвищення кваліфікації, прибуткові підробітки. Кошти будуть надходити стабільно і навіть з непоганим “наваром”. Проте період непростий для всіх без винятку пар. Романтичні почуття охолонуть, на зміну їм прийдуть побут і багато обов’язків. Взаємини з чоловіком стають складнішими — можливе відчуження, віддалення одне від одного. Прогресу поки що очікувати не варто, особливо якщо цей процес розпочався давно.

Читайте також  Марцінків просить франківців придумати назву для нового моста на Пасічній

КОЗОРІГ
Можливо, у спілкуванні з близькою людиною ви уникаєте обговорення чогось важливого, наболілого, але щирість – найкраще вирішення багатьох проблем. Ваша завантаженість на роботі тільки піділлє олії у вогонь. З родичами не виключені суперечки, конфлікти на фінансовому ґрунті, стримуйте свій запал та амбіції. Багато сил забиратимуть діти, яким зараз, як ніколи, потрібна ваша підтримка та допомога у навчанні. Удомі може з’явитися нова побутова техніка, захочеться починати невеликий ремонт та переставлянння меблів.

ВОДОЛІЙ
Травень для вас – місяць нервозний. Настав час змін і не всі будуть райдужними. Вам доведеться поринути у щось чуже – у справи господарські та побутові. Можливе значне ослаблення енергетики та загострення старих хронічних захворювань. Приділіть увагу програмі детоксу у раціоні харчування, профілактиці. Підвищену увагу можуть вимагати питання фінансового плану. Багатьом підприємцям доведеться переглянути бюджет, оскільки вкладення у справу виявляться надмірними.

РИБИ
Активне спілкування допоможе вам знайти надійних партнерів, закласти фундамент для найвигідніших проєктів. Ваші починання отримають протекцію впливових осіб, які із задоволенням співпрацюватимуть із вами. У спілкуванні з новими партнерами чи колегами поводьтеся тактовніше. Від вашої доброзичливої поведінки залежатиме не лише кар’єра, а й фінансове становище. Не виключено, що біганина інстанціями і конторами виснажує морально. Але і тут є свої плюси – документи підписано, а гроші надійдуть на рахунок вчасно.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.