«Не будь свинею, як Люда»: В мережі оприлюднили фото жінки, яка ймовірно викидає сміття на чужі подвір’я

29 квітня в спільноті Комуналка ІФ поширили відео, яке зафіксувало, як мешканка Івано-Франківська викидає пакет зі сміттям на чуже подвір’я. Разом з непотребом жінка викинула і свій паспорт – так і вдалося встановити її особу.

Про випадок недобропорядного сусідства та ситуацію зі сміттям, яке регулярно підкидають на територію приватного будинку, розташованого на розі вулиць Миру та Української дивізії, розповів Андрій Терешкун.

«Не будь свинею, як Люда – донеси своє сміття до смітників! У деякої “франківської інтелігенції”…, яка проживає р-н вул.Миру, в діловому щоденнику є не тільки запис про філіжанку кави на день, але і як нагадити сусідам, не доносячи сміття до смітників. Справа в тому, що не одноразово знаходили на подвір’ї кульки зі сміттям (смітникові баки знаходяться рівно в 10м від цього місця).

Знайти “сусідську свиню” було питанням часу. І ось, шановна Люда вирішила стати “Звєздой фейсбуку”, залишивши на “місці злочину” (в сміттєвому кульку на чужому подвір’ї на розі вул. Миру-Української Дивізії) свою ID картку. Напевно, більше задатків вона не мала, якщо вирішила прославитись саме в такий спосіб!», – йдеться в дописі.

На оприлюдненому відео можна спостерігати, як жінка з кавою в одній руці та пакетом зі сміттям в іншій підходить до чужого паркану. Жінка перечекала, поки повз проїде громадський транспорт, і жбурнула сміття на чуже подвір’я. Опісля забрала свою каву і пішла далі.

Версії поцікавились в Муніципальної інспекції з благоустрою чи можуть вони впливати на подібні ситуації. Виявилось, що всі порушення, які стосуються приватної власності, – це компетенція поліції. Власникам, на подвір’я яких підкидають сміття, радять звернутися до правоохоронців і написати заяву про адмінпорушення, а далі все вирішувати в судовому порядку.

Читайте також  Відомий забудовник, директор “Вертикалі” та “Першого віконного заводу” Олег Лєпєнін заявив про власне банкрутство

Проблема з культурою екологічної поведінки є не новою для українських міст. До прикладу, Версії нещодавно писали про проблему «захаращеного сусідства» на вулиці Хмельницького. Повна антисанітарія, горе непотребу, цілі колонії щурів, нечистоти, використані шприци повсюди, нестерпний сморід та гучні розбірки ледь не щовечора – з таким сусідством мешканці вулиці Хмельницького жили майже 10 років. За цей час занедбана будівля і територія навколо неї з маленької сміттярки розрослась до стихійного сміттєзвалища. Минулого тижня працівники благоустрою навели порядок на території, прибрали сміття. Проте не пройшло і декількох днів, як на покинутому подвір’ї знову почало з’являтись нове сміття, викинуте “добрими сусідами”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.