Китай принизив Путіна на очах усього світу

У цьому впевнений публіцист та колишній віце-прем’єр російського уряду Альфред Кох, пише Politeka.net.

“За” проголосували Китай, Бразилія, Індія та Туреччина. Тобто ті країни, які Кремль облизував і намагався уявити справу таким чином, що не всі у світі “танцюють під дудку Заходу”, але деякі здатні і на “розумний підхід”. Більше того: за резолюцію проголосували усі (!) пострадянські республіки, окрім Узбекистану та Таджикистану. У тому числі Вірменія та Казахстан (!)…», – зазначає Кох.

Таким чином, зазначає публіцист, кремлівський лідер Володимир Путін «отримав по сопатці на розмах, смачно, від щирого серця».

«Це означає, що дрейф Китаю у бік України – це не ілюзія. І дзвінок Сі Цзіньпіна Зеленському був не випадковістю і не даниною ввічливості, а усвідомленим жестом.

Аналогічно можна коментувати і голосування решти перелічених вище країн, які досі намагалися не робити таких “недружніх” жестів щодо Кремля», – підкреслив Альфдер Кох.

Сі Цзіньпін, Китай

Нагадаємо, загалом резолюцію, присвячену співпраці ООН з Радою Європи, підтримали 122 країни. Крім Китаю, документ схвалили також кілька інших країн, які вважаються дружніми Росії, у тому числі Казахстан, Вірменія, Індія та Бразилія.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.