Астролог назвав ім’я людини, яка може вбuти Путіна

Пригожин хоче захопити російську владу, але людиною, яка може вбити Путіна, ризикує стати соратник диктатора.

Життя російського диктатора Володимира Путіна може обірватися, його можуть вбити. Причому зробити це може досить наближена людина до “директора” Росії. Про це заявив відомий астролог Влад Росс, повідомляє ТСН.

Він зазначив, що ватажок ПВК “Вагнер” Євген Пригожин планує відібрати у Путіна владу. Однак ліквідувати диктатора може зовсім інша людина, вважає астролог.

Влад Росс переконаний, що виконавцем у вбивстві Путіна може стати його близький соратник Сергій Чемезов.

“Пригожин хоче захопити військовим шляхом владу в Москві. Пригожин має шанси 50/50. Але проти нього борються інші соратники Путіна. Є Мішустін, є мер Москви Собянін, а їм також будуть допомагати такі впливові люди, як Патрушев, і звичайно ж давній друг і соратник Путіна по Німеччині – Сергій Чемезов. Чемезов – саме та людина, яка може вбити Путіна”, – сказав Влад Росс.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.