Стрaшнa ДТП на Заході України: Постраждали неповнолітні пасажири (ФОТО)

Дорожньо-транспортна подія сталася 28 квітня, близько 20.00, на автодорозі між селами Мистичі та Санники Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Caddy», 58-річний львів’янин, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, повідомляє Поліція Львівської області.

В результаті ДТП водій та четверо неповнолітніх пасажирів – усі місцеві мешканці віком 13, 15, 16 та 17 років – отримали травми різної важкості та були доставлені до медзакладів.

Встановлено, що на момент скоєнні ДТП водій перебував у стані алкогольного сп’яніння – в його крові виявлено 1,6 проміле.

За фактом слідчі відділення поліції № 1 Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання — позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.