“Вся армія РФ може потрапити в оточення”: астролог назвав дату можливого наступу ЗСУ

У повсякденному житті, радить Влад Росс, потрібно бути уважнішими в ці дні і уникати ризику.

Травень 2023 року ВСУ можуть раптово почати свій наступ, який увінчається успіхом, стверджує астролог Влад Росс.

В інтерв’ю Главреду він розповів, що місячне затемнення 5 травня відбудеться, коли Місяць стане навпроти Урана.

“Це буде досить напружений аспект, коли можуть статися непередбачені події. Абсолютно несподівано Україна може піти в наступ. Уран може принести просто неймовірні події, які складно передбачити і передбачити, наприклад, оточення всієї російської армії на Донбасі, коли її просто візьмуть в кільце”, – говорить астролог.

У повсякденному житті, радить Росс, потрібно бути уважнішими в ці дні і уникати ризику.

“Найбільш напружений аспект місяця між Юпітером і Плутоном почне активуватися Марсом 20-24 травня. Це небезпечні дні, коли енергія двох найбільш агресивних планет нашої системи буде розширюватися за рахунок масштабує Юпітера. Це найнебезпечніший період, коли можуть виникнути колосальні загрози, а прийняті рішення будуть здатні привести до великого кровопролиття або застосування тактичної ядерної зброї. Дай Бог, щоб хтось вчасно обсмикнув Путіна, і він не зміг завдати ядерного удару. У будь-якому випадку, дні його полічені, і він стрімко наближається до “фініта ля комедія” у своєму житті”, – заявив астролог.

За його словами, також слід звернути увагу на статичне положення Меркурія 13-17 травня.

“У ці дні просто протипоказано робити важливі покупки, в магазин вирушайте тільки за булкою хліба і молоком, тобто за найнеобхіднішим. Якщо ви купите в цей час ноутбук або телефон, довго він у вас не пропрацює”, – підсумував астролог.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.