Дівчина “зустрічається” з 7 тисячами хлопців одночасно: Як у неї це вийшло

Вона стверджує, що щоранку надсилає своїм хлопцям щось веселе.

Нала Рей з Каліфорнії, США, стверджує, що у неї “7 тисяч онлайн-хлопців”. Вона щоранку пише їм повідомлення, але в реальному житті їй не потрібен жоден, вона не бажає зустрічатися з ними.

Історію дівчини розповіло видання Mirror і зазначило, що вона заробляє 300 тисяч доларів на місяць. Нала – 25-річна модель OnlyFans, яка стверджує, що свідомо відмовляється від побачень.

Більш того, дівчина каже, що щосили намагалася знайти партнера, якого не “лякали” б її зовнішність і фінансовий успіх. У неї 584 тисячі підписників в Instagram.

“Щоранку я надсилаю своїм хлопцям щось веселе, а потім хтось із них відповідає, і ми трохи розмовляємо. Ми розмовляємо про їхнє життя, як минув їхній день, як вони спали — це як повноцінні стосунки”, – каже модель.

Вона додала, що у неї є два варіанти: почати стосунки з хлопцем в реальному житті або підтримувати лише онлайн-стосунки. “Я обираю останнє”, – каже Нала.

Дівчина розповіла, що у неї були стосунки, але вони закінчувалися через невпевненість партнерів або її волелюбність.

“Їх лякає той факт, що я – годувальник. Значить, вони або власники, або занадто невпевнені в собі”, – зізнається модель.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.