Запам’ятайте, як тепер: в Україні змінили правила виклику “швидкої”, поліції та рятувальників

Українцям розповіли про ухвалені в уряді зміни
У Кабінеті міністрів України внесли зміни до правил виклику “швидкої допомоги”, поліції та рятувальників. Подробиці оприлюднив представник КМУ Тарас Мельничук на своїй сторінці у Telegram.

Він розповів, що внесено зміни до постанов Кабміну № 878 “Про затвердження Положення про Міністерство внутрішніх справ України” та № 1024 “Про затвердження Положення про єдину інформаційну систему Міністерства внутрішніх справ та переліку її пріоритетних інформаційних ресурсів”.

За словами держслужбовця, це зроблено з метою приведення їх відповідно до законів України “Про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112” та “Про державну реєстрацію геномної інформації людини”.

Крім цього, на МВС покладено завдання щодо впровадження та забезпечення функціонування та розвитку системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112, управління нею в режимі повсякденного функціонування, здійснення обробки геномної інформації людини та забезпечення функціонування електронного реєстру геномної інформації людини.

Мельничук зазначив, що визначено інформаційно-комунікаційну систему 112 та електронний реєстр геномної інформації людини як функціональні підсистеми єдиної інформаційної системи МВС.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.