На війні загинув депутат Івано-Франківської міської ради 7-го скликання Віталій Мерінов

Вночі від отриманих травм в бою у госпіталі помер депутат Івано-Франківської міської ради 7-го скликання Віталій Мерінов.
Про це стало відомо сьогодні зранку.

Віталій Мерінов із 2015 року був депутатом Івано-Франківської міської ради 7-го скликання від партії “УКРОП” як безпартійний, був членом виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради, спортсменом, майстром спорту України, чемпіоном світу, засновником спортивного клубу “СПЗ” та головою громадської організації “Спільними Зусиллями”. Особисто тренував дітей та брав з ними участь у різних змаганням і чемпіонатах.

«Чотириразовий чемпіон світу з кікбоксингу, чемпіон України з універсального бою, майстер спорту з боксу Віталій Мерінов пішов на війну у перший день повномасштабного вторгнення. Під час одного з боїв Віталій отримав вогнепальне осколкове поранення в ногу. Одужав і знову повернувся на фронт та боронив Україну до останнього подиху», – написав на своїй сторінці про захисника Руслан Марцінків.

Бойовий досвід Віталій набув ще на початку російсько-української війни, у 2014 році. Сам зголосився вирушити в зону бойових дій. Тоді обороняв місто Сіверськ на Донеччині. А з початком повномасштабного вторгнення 24 лютого вирушив у військову частин, щоб стати на захист України.

“Час іде, діти ростуть, тож нам є що захищати, – додає Віталій Мерінов. – Усі військові прагнуть повернутися до мирного життя у свої домівки. Але першочергово ми повинні перемогти російських окупантів і вигнати їх з України. А далі вже будемо відбудовувати. Я впевнений, ми станемо потужною країною”, – сказав Віталій Мерінов у своєму інтерв’ю.

У нього залишилась дружина та дворічна донька. Щирі співчуття родині та близьким.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.