Труїлa коханців, як щурів: ображена жінка помстилася своїм колишнім (ВІДЕО)

На Київщині дівчина отруїла свого колишнього коханця, через що він помер. Вона створила акаунт «магазину» у соцмережі, де провела «розіграш» і обрала переможцем свого колишнього, а далі відправила йому як «приз» отруєний алкоголь. Крім того, вона отруїла ще 5 людей.

Про це повідомив Офіс генпрокурора.

«За даними слідства, підозрювана вирішила помститися колишньому хлопцю за нескладене особисте життя», — кажуть правоохоронці.

Після отримання «виграшу» і вживання частини алкоголю самопочуття чоловіка різко погіршилося, у нього випало волосся. Він амбулаторно проходив лікування, а згодом був госпіталізований до медзакладу, де впав у кому та помер.

Оперативники поліції Київщини з’ясували повну інформацію про жінку, яка ймовірно труїла людей. 20 років тому вона мешкала в Іванківському районі та мала стосунки з померлим чоловіком, але сімейне життя не склалося.

«Свої дії жінка ретельно планувала та вживала заходи для конспірації. Нині слідству відомо про ще одне аналогічне отруєння. Четверо потерпілих жінок також потрапили до лікарні після вживання “виграшу”», — зазначили правоохоронці.

Як встановило розслідування, чоловік однієї з отруєних потерпілих теж мав колись стосунки з цією жінкою. У серпні минулого року вона вже намагалася отруїти його таким способом, але ймовірно концентрація дози талію була мала. А в січні цього року небезпечну посилку отримала вже його дружина.

Під час санкціонованого обшуку в помешканні 35-річної зловмисниці було виявлено і вилучено ще дві пляшки алкоголю, телефони, стартові пакети, пляшки з невідомими рідинами, речі, у яких вона здійснила покупку «подарунків» та інші речі.

Поліцейські затримали жінку та помістили до ізолятора тимчасового тримання.

За фактом умисного вбивства слідчі Вишгородського управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури, повідомили лиходійці про підозру [ч.1 ст.115 ККУ]. Фігурантці загрожує до 15 років позбавлення волі. Суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Також вона перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

Читайте також  П’яна дружина – найкраща коханка?

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.