Вбuли, щоб не повертати 40 тисяч доларів: Поліцейські розкрили резонансне вбuвствo (відео)

Затримані заперечують свою провину.

У Вінницькій області 37-річний мешканець Хмільника зник 21 лютого разом зі своїм автомобілем. Згодом тіло виявили у лісосмузі. Праавоохоронцям знадобився місяць, щоб розкрити злочин.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Вінницької області.

За попередньою інформацією слідства, затримані спланували вбивство заздалегідь. Вони домовились з потерпілим про зустріч на своєму підприємстві, коли там не буде робітників. Зловмисники завдали загиблому тілесних ушкоджень, несумісних із життям, після чого тіло вивезли за місто і закопали. Легковик потерпілого перефарбували та заховали на околиці Бердичева Житомирської області в орендованому гаражі.

Свою причетність до зникнення потерпілого 29-річний та 36-річний “боржники” категорично заперечували. Затримані надавали слідству покази, які нібито підтверджували їхнє алібі

За вчинення злочинів, передбачених п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) та ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України правопорушникам загрожує до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.