Стверджує що її 5-місячну дитину вбили медики: у жахливій справі на Івано-Франківщині з’явився несподіваний поворот

Мати 5-місячної дівчинки з Рожнятівського району Івано-Франківської області, яка померла через травми голови, стверджує, що в загибелі дитини винен не її співмешканець, а медики.

“Він вставав дитину вночі годувати. Дитина п’ятимісячна, рухлива, жива, посовалася у нього на руках і впала головою вниз”, — стверджує сестра затриманого Вікторія Гелетій.

Теж саме тележурналістам розповіла і мати Марія Семак. Вона навпаки, звинувачує в непрофесіоналізмі медиків, які приїхали на допомогу.

“Андрій не може підняти руку на дитину. Швидка винна. І медсестри винні, тому що мою дитину не врятували. Андрій ні до чого не причетний”, — стверджує мати мертвої дитини.

До слова, рідні кажуть, що чоловік має легку розумову відсталість, йому призначили психіатричну допомогу. А жінка тим часом перебуває під контролем соцслужб. Також стало відомо, що вона вже втретє завагітніла.

Як відомо, жінка медикам спочатку розповіла, що дитина впала з ліжка. А потім зізналася, що немовля побив її 26-річний співмешканець. Згодом же від своїх слів вона відмовилася і наполягла, що це таки був нещасний випадок. Водночас поліція з’ясувала, що вітчима розлютив плач молодшої дитини, він підійшов до візка і кілька разів ударив дівчинку по голові. За висновком медиків, дитина загинула від отриманих травм головного мозку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.