У 1995 рoці у неї викрали однорічнoго сина. 21 piк по тому поліція повідомила, що знайшла йoгo

Коли Марія Мансія побачила свого сина вперше за 21 рік, вона не могла повірити своїм очам! “Весь цей час я не знала, що трапилося з ним”, – каже жінка.

Стіву Ернандезу було лише 18 місяців, коли його викрали. Викрадач виніс із будинку матері всі фотографії та документи малюка, включаючи навіть фотографію ультразвукового дослідження.

Мати Стіва ясно пам’ятає той злощасний день 1995 року, коли вона втратила свого єдиного сина. Це був важкий час. У когось із родичів їй удалося знайти одне єдине фото її малюка. 20 років вона носила із собою це фото.

“Це все, з чим я жила ці 20 років”, – каже жінка.

Поліція безуспішно намагалася знайти Стіва. Зрештою, їм вдалося виявити зачіпку у справі 20-річної давнини, яка вела до Мексики. Викрадачем виявився батько дитини, яка до цього часу була визнана зниклою безвісти або мертвою.

«Це був шок, – зізнається 22-річний Стів. – Я не знав, що моя мати жива, і коли мені повідомили, що вона розшукує мене, це була просто приголомшлива новина! Але я радий, дуже радий».

Коли Стів повернувся до матері, він привіз пачку своїх фотографій, щоб хоча б так вона могла подивитися, як він ріс і чим жив усі ці роки.

У Мексиці Стів почав навчатися на юриста і тепер сподівається перевестися до університету США, щоб жити поряд із матір’ю.

«З моїх плечей ніби спав важкий тягар, — каже Марія. – Я провела 21 рік у пошуках свого сина. Я не знала про нього нічого, але я вірила, що він живий».

Жінка ніколи не втрачала надії знайти свого сина, і зараз у обох з’явився шанс розпочати нове життя. Стів знайомиться зі своїми молодшими братами та планує переїхати до США.

Читайте також  Не буває щастя без бiдu: «Господи, як нам далі жити? – піднімаючи руки до небес, голосила посивіла від гopя мати

Якщо вам сподобалася ця зворушлива історія, поділіться нею зі знайомими.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.