В Україну увірветься сніговий циклон: синоптик розповів, коли прийде спека

У середу, 15 березня, на крайньому заході, в Карпатах і місцями на Лівобережжі пройдуть дощі, в Карпатах – сніг і мокрий сніг.

Погода в Україні на цьому тижні буде мінливою. З середи, 15 березня, прийдуть атмосферні фронти і циклони, які принесуть дощі в лівобережну частину України, а в західних областях можливі сніг і мокрий сніг.

Синоптик Ігор Кибальчич зазначає, що до кінця березня в Україні прийде антициклон – він принесе невелике зниження температури в правобережній частині країни і суху погоду.

У вівторок, 14 березня, збережеться погода зі змінною хмарністю і відсутністю опадів. Тільки вночі місцями в Поліссі, а вдень в Криму пройдуть невеликі дощі. Температура повітря в нічний час коливатиметься в межах -3…+4, вдень +8…+14, у західних регіонах місцями +15…+17.

У середу, 15 березня, на крайньому заході, в Карпатах і місцями на Лівобережжі пройдуть дощі, в Карпатах – сніг і мокрий сніг. Вітер південно-східний, 7 – 12 м/сек, в Карпатському регіоні змінних напрямків, 3-8 м / с. Температура повітря вночі -1…+5, вдень +8…+14, в Криму місцями +15…+17.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.