На заході України таксист вбuв свого пасажира

Днями колегія суддів Львівського апеляційного суду вирішила залишити у в’язниці 43-річного таксиста з Трускавця, який пограбував і вбив свого пасажира, а потім підпалив і закопав його тіло. Таким чином, чоловікові доведеться провести за гратами ще вісім років. Про це повідомила пресслужба Апеляційного суду.

Засуджений, працюючи таксистом, часто підвозив місцевого валютника. Під приводом нібито обміну великої суми, вбивця вивіз чоловіка за місто і там напав на нього.

«Опісля вчинення злочину, обвинувачений, з метою приховування слідів скоєного, викопав яму, перемістивши у неї тіло потерпілого, яке облив рідиною та підпалив, засипавши ґрунтом», – йдеться в повідомленні.

Рішенням Стрийського міськрайонного суду, трускавчанина засуджено до 13 років в’язниці з конфіскацією майна. Також судді частково задовольнили цивільні позови дружини та доньок вбитого чоловіка і присудили сплатити їм майже два мільйони гривень майнової і моральної шкоди. На ці рішення й була подана апеляція.

Колегія суддів Львівського апеляційного суду постановила зменшити суму відшкодування, зокрема, виплатити дружні потерпілого 700 тис. грн моральної шкоди, на користь доньок потерпілого по 500 тис. грн моральної шкоди, а в решті вирок суду першої інстанції – залишити без змін.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.