Надвірнянська мафія: водія міжміського автобуса переслідували молодики на “Жигулі”

Багато жителів міста Надвірна їздять на роботу в Івано-Франківськ та навпаки. Але не всі пасажири задоволені транспортими умовами.


Про неприємну ситуацію повідомила Леся Бариляк у мережі Facebok, інформує WestNews.

“Сьогодні я поверталась з Івано-Франківська з двома дітьми. Прийшовши на зупинку біля Драмтеатру, ми не сіли в славнозвісний “зелений” бус (водій Мирон) тому, що він уже був повний, коли зупинився, а стояти з дітьми і їхніми сумками в бусі не можливо. Ми почекали ще 5 хв і приїхав автобус Яремче-Івано-Франківськ, який я зупинила. В селі Тисменичани, на зупинці водій зупинив автобус, щоб вийшов пасажир, до нього з вулиці зі сторони водіяпідійшли три молодики (вік 25-28 років), з претензіями чому він зупиняється в селах і возить пасажирів Надвірнянського рейсу”, – йдеться у дописі.

За словами жінки, розмова не обмежилася тільки претензіями. Чоловіки на машині переслідували автобус.

“Чоловіки були на машині марки жигулі, дев’ятка сірого кольору номерний знак АЕ6423ІВ. Вони сіли в машину і поїхали за автобусом в сторону Надвірної. Водій автобуса мені не зупинив, оскільки боявся якихось дій з їхньої сторони в свою сторону. І я з дітьми прокаталась до Надвірної і звідти мусіла добиратись назад додому”, – додає пасажирка автобуса.

Крім того, Леся Бариляк надіслала відповідний запит в Управління Укртрансінспекції в Івано-Франківській області.

“Тож скажіть будь ласка, в якому часі ми живемо? Невже и не маємо права їхати тим чим нам хочеться? Доки надвірнянська мафія буде диктувати свої права і розцінки на послуги, які не відповідають ціні”, – обурюється жінка.

У коментарях під дописом підтимують авторку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.