Дерибанять Карпати гектарами: Захисник з Івано-Франківська Назарій Кішак обурений оборудками із землею в Поляницькій ОТГ

Іванофранківець Назарій Кішак обурений діями голови Поляницької сільської ради. Місцеві чиновники, за словами захисника, “дерибанять нашу Батьківщину, наші Карпати” задля матеріальної вигоди, в той час, коли воїни на сході борються за кожен клаптик української землі.

На своїй сторінці військовий 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців ЗСУ опублікував інформацію з сайту відкритих даних земельного кадастру України, де можна побачити, як ділянки масово реєструються однією датою. За словами воїна, це не збіг, а «чергова корупційна схема оборудку влади та олігархії». І найбільш прикро, що все це робиться в той час, коли в Україні війна і йде боротьба з окупантом.

«Коли ми з побратимами боронимо Україну на передовій, стикаючись із ворогом щодня, то в глибокому тилу, не побоюсь цього слова, внутрішні вороги дерибанять нашу Батьківщину, наші Карпати. Зокрема, голова Поляницької сільської ради Микола Поляк та «місцеві князьки» використовують землю та бюджет громади для власного збагачення та матеріальної вигоди наближених до них людей, їх покровителів. Дійшло до того, що землю у Поляницькій ОТГ під час війни крадуть гектарами. І це не просто слова. На сайті відкритих даних земельного кадастру України можна чітко відслідкувати, як одією датою реєструють масово ділянки. Збіг? Аж ніяк. Це чергова корупційна схема оборутку влади та олігархії», – написав Назарій Кішак.

Військовий зараз перебуває на передовій, звідки закликав відповідні органи звернути особливу увагу на дану ситуацію.

«Вважаю, що час справедливості настав. Вона має восторжествувати не тільки на передовій лінії фронту, але й в середині країни. Тільки так ми подолаємо ворога, тільки так збережемо Батьківщину для наших дітей», – наголосив франківець.

Зокрема, він додав, що сьогодні ж дасть відповідні запити у вищі структури, народним депутатам та генпрокурору.

Читайте також  Дитячі виплати: яка грошова допомога при народженні дитини у цьому році

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.