Земля піде з-під ніг ворога. Погрозливо звучать пророцтва Влада Росса

Лютий 2023 року для українців більш ніж тривожний час. Ми всі чекаємо на перемогу у війні, і тому завжди в пошуку інформації про те, чого можна очікувати в найближчому майбутньому.

Наразі обговорюються нові передбачення астрологів та екстрасенсів, тим більше, що поговорити тут є про що. Відомий астролог Влад Росс уже робив прогнози, які виправдалися з часом. Зараз, можливо, теж слід до нього прислухатися. Дніпровська панорамаз посиланням на недавнєінтерв’юастролога.

У своєму недавньому інтерв’ю відомий астролог Влад Росс він розповів про те, що в Україні можуть бути дострокові вибори і припадають вони на 2023 рік. Справа в тому, що в будинку влади буде Уран, тому ця подія стає реальною. Дуже цікаво, що подібне передбачення він зробив ще до того, як почалася війна, тож передбачення Влада Росса на 2023 рік для України варто вивчити ретельно.

Чи будуть переговори і коли закінчиться війна
Максимальний термін того, коли буде закінчено військові дії, призначено на весну 2023 року, і паралельно астролог говорить про те, що у березні 2023 року путінська влада впаде. Причому абсолютно незалежно від того, хто буде президентом, чи сам Володимир Путін, чи його наступник, тож пророцтво астролога Влада Роса для України пов’язане з Росією.

Погрозливо звучить пророцтво Влада Росса з приводу того, що президент Росії може взятися за ядерну зброю, але станеться це тоді, коли Крим почне йти з-під його влади, як земля з-під ніг.

Наразі можливі переговори, тим більше войовничий вплив Марса, з погляду астрології, стає вже менш сильним, про що й каже астрологічний прогноз Влада Росса для України.

Чи зміниться влада в Росії

Читайте також  "Перемир'я не буде": астролог Влад Росс попередив про напругу на фронті

Влад Росс також говорить про те, що в Росії змінюватиметься влада. Цей процес вже запущено, і він є неминучим. Відбудеться це коли будуть два важливі затемнення, і одне випадає на квітень – день народження Гітлера, а друге на травень. Вважається, що до цих дат встановиться мир, і Путіна, зрештою, вже не матиме влади.

Яку роль приготували зірки для Росії
Астролог говорить, що Росія підпише акт про капітуляцію. Цікаво, що подібний прогноз дає не тільки Влад Росс, а й інші астрології та тарологи, тому останні прогнози Влада Росса про події в Україні на 2023 рік з приводу того, коли закінчиться війна, звучать досить оптимістично, тобто приводи для радості все- так і є.

Майбутнє України пов’язане із Євросоюзом
Щодо Євросоюзу, то цілком імовірно, що Україна може увійти до ЄС уже 2024 року, тоді ж почнеться відбудова країни, і більшість біженців повернеться додому. Це призведе до зростання економіки, незважаючи на те, що сьогодні багато хто в це не вірить. Звичайно, економіка відразу не відновиться, тому потрібно буде прикладати зусилля і багато працювати, але це не означає, що цього не буде ніколи.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.