“Масштабний снігопад суне в ці області України, шалений дощ хлине на ці міста”

Попри початок весни, експерти повідомляють про наближення холодної погоди. Місцями варто очікувати на опади. Українців закликають не нехтувати прогнозами і дбати про своє здоров’я.

Як інформує “УНІАН”, завтра, 1 березня 2023 року, погода в Україні очікується прохолодна, практично на рівні попереднього дня.

Так, температура в більшості областей вдень становитиме +2°…+5°, на півдні та у Закарпатській області буде тепліше, до +7°…+9°. В ніч на 1 березня температура буде мінусова. На більшій території України буде без опадів, лише у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській та Луганській областях очікується мокрий сніг. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Зокрема, у західних областях температура вдень триматиметься на рівні +1°…+4°, лише на Закарпатті повітря прогріється до +7°…+9°. В усіх областях буде без опадів, хмарно з проясненнями.

На жителів півночі України також чекає денна температура в межах +2°…+4°, без опадів з проясненнями, лише в Чернігівській та Сумській областях прогнозують мокрий сніг.

На сході України 1 березня буде хмарно з проясненнями, в Харківській і Луганській областях прогнозують мокрий сніг, в Донецькій області без опадів. Температура вдень буде близько +1°…+4°.

У центральних областях стовпчики термометрів завтра покажуть +2°…+5°, без опадів, хмарно з проясненнями.

На півдні України сьогодні буде сухо, невелика хмарність. Повітря тут прогріється до +7°…+9°.

Погода в Україні 1 березня / фото meteo.gov.ua

Погода в Україні 1 березня / фото meteo.gov.ua

Якою буде весна в Україні

За даними синоптика Наталії Діденко, цього року початок весни в Україні буде з помірною температурою і періодичними опадами.

Водночас, кліматолог Віра Балабух прогнозує, що цього року весна в Україні буде ранньою, середня температура повітря в Україні може бути вищою за норму на 1-2 градуси.

Читайте також  Астролог приголомшила прогнозом щодо війни на листопад 2022: "З великими втратами" (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.