Загuнув боєць батальйону”Донбас” з Прикарпаття Дмитро Мацепа

Обірвалося ще одне молоде життя. Захищаючи Україну від окупантів на Луганщині, загинув військовослужбовець із села Білоберізка Верховинської громади.

Дмитро Мацепа, 1995 року народження, в лютому 2022 року одразу після повномасштабного вторгнення росії в Україну, відправив в рідну Білоберізку свою сім’ю, а сам залишився в рядах воїнів батальйону “Донбас”, щоб дати відсіч російській орді, інформує Верховинська районна рада.

Верховинець загинув 25 лютого в бою з російськими окупантами на Луганщині. Внаслідок ворожого танкового обстрілу він отримав поранення, не сумісні з життям.

Дмитро був великим патріотом України, брав активну участь у Революції Гідності. Одразу після Майдану вступив у батальйон оперативного призначення Національної гвардії Сергія Кульчицького. Брав участь у звільненні Слов’янська, Краматорська та інших сіл і міст Донеччини та Луганщини. Своє кохання зустрів у Слов’янську. З дружиною Аллою виховували донечку. Понад усе Дмитро любив Україну, свою дружину та маленьку донечку Аллу.

“Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Світлий спомин про Героя стане сильнішим за смерть та назавжди залишиться у нашій пам’яті. Вічна слава і пам’ять Герою!” — йдеться у співчутті земляків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.