Арестович взявся порівнювати українську мову та гвалтування: Як реагують люди у соцмережах

Колишній позаштатний радник Офіса Президента Олексій Арестович потрапив в новий мовний сканадал.

Тепер він взявся порівнювати українську мову та гвалтування. Таким чином він хотів пояснити що російську мову не можна називати “мовою агресора”.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

Цей пост викликав бурхливу реакцію користувачів.

Помічниця віце-президента Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати, Ольга Казанцева, написала:

«Питання ж не в тому, що це мова агресора, а в тому, що це привід для агресора, який він використовував неодноразово, і перейти на українську – це позбавити привіда «захищати» російськомовне населення», – на цей коментар Олексій Арестович відповів, що «в Сирії перейшли на сирійську, але РФ все рівно вторгнулася». У війні справді винні не українці – українськомовні або російськомовні, – а тільки росіяни зі своїми людожерськими імперськими планами.

Тепер під постом відбуваються баталії серед прихильників Арестовича та їхніми противниками. Багато українців пише, що мовне питання зараз стоїть гостро в країні і потрібно діяти радикально.

Також на цей допис відреагував відомий журналіст Андрій Смолій.

У той же час Олексій Арестович відкрито радіє, що його заява викликала такий ажіотаж серед українців. Він також нагадав про те, що в нього є можливість «проводити терапію паталогій в загальнонаціональному та загальноміжнародному масштабі».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.