На війні загинули захисники Денис Білошицький з Франківська та Юрій Коржук

На захисті України від російських окупантів склали голови два захисники з Прикарпаття – Денис Білошицький та Юрій Коржук.

Гірку звістку про загибель старшого солдата Дениса Білошицького повідомив міський голова Франківська Руслан Марцінків.

Сьогодні за Денисом о 17:00 у Франківську буде панахида в церкві Святих рівноапостольних Костянтина та Олени, що на вул. Коновальця, 118.

У п‘ятницю, 10 лютого, об 11:00 розпочнеться чин похорону Дениса Білошицького. “Усіх, хто хоче вшанувати загиблого захисника, запрошуємо в церкву Святих рівноапостольних Костянтина та Олени, вул. Коновальця, 118”, – додав мер.

Поховають Дениса Білошицького на Алеї слави міського кладовища у селі Чукалівка. Співчуття рідним і близьким. Вічна пам‘ять Герою!

Вчора Снятинська громада зустріла свого земляка, захисника України Юрія Коржука – скорботний кортеж із полеглим проїхав вулицями міста до його дому.

“2 лютого в районі міста Вугледар Донецької області загинув житель міста Снятин, солдат Коржук Юрій Петрович, 1981 р. н. Міський голова, виконавчий комітет Снятинської міської ради, депутатський корпус та працівники адмінапарату висловлюють щирі співчуття рідним та близьким. Вічна шана і пам’ять Герою!” – сумують з близькими в громаді.

На війні загинули захисники Денис Білошицький з Франківська та Юрій Коржук зі Снятина 1

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.