Франківський блогер-мільйонник Дмитро Варварук вперше став батьком

25 січня у сім’ї Варваруків поповнення – Діма та Яна стали батьками. У подружжя народився син.

В пологовий Дмитро та Яна приїхали ще з самого ранку.

Готувалися до пологів заздалегідь, разом з лікарем узгодили дату. У сторіс Яна розповідала, як все відбувається. Малюк народився ввечері.

“18:55 Я став батьком”, – написав Дмитро Варварук у сторіс.

На своєму телеграм-каналі блогер опублікував перший плач сина.

“Послухайте голос легенди. Майбутній король хайпу”, – прокоментував щасливий татко.

Діма та Яна одружилися в серпні біля Галицького замку – найстарішому замку західної України. До цього пара зустрічалася більше 7 років. Познайомились вони в коледжі, де разом навчалася. Хоча сам Діма зізнався, що кохана вперше його помітила на концерті гурту Дзідзьо, де він виступав.

“Вона тоді була на першому курсі, а я вже на другому. Коли я побачив Яну, мені одразу защемило у всіх місцях. І я зрозумів, що кращої дівчини ще в житті не видів. Так закохався, що цілий тиждень слухав романтичні пісні на повторі”, – якось розповів про початок їхніх стосунків блогер.

Освідчився Діма Варварук своїй коханій ще влітку 2019 року на березі моря в Сицилії. Втім згодом пара розійшлася майже на рік.

“В нас було два освідчення. Після першого, в мене активно почав розвиватися блогінг. Так вийшло, що нареченій я приділяв все менше уваги. і ми почали віддалятися. Та розійшлися на цілий рік. Потім я вже зробив другий раз освідчення, але без публічного шуму і камер”, – розповів Дмитро.

Весілля планували на початок 2022 року, але довгоочікувану подію довелося перенести на серпень. На початку вересня подружжя повідомило, що незабаром у них народиться син.

Читайте також  Українців на дорогах тепер штрафують "фантоми": автоюрист знайшов протиріччя в законі

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.