Водолази розповіли про жахливі подробиці смерті пасажирів Ту-154

Пасажири повітряного судна Ту-154 Міноборони РФ, який 25 грудня розбився недалеко від Сочі, виявилися в буквальному сенсі розірваними на частини.

Як передає replyua.net, така інформація надійшла від водолазів, які взяли участь в рятувальних заходах. Вони з жалем відзначили, що подібні випадки відбуваються тоді, коли літак сильно вдаряється об поверхню води.

70730a622b1bc21de8d134f7c0ab6e0b

За словами одного з керівників пошуково-рятувальної команди російського МНС В’ячеслава Іващенко, йому доводилося бачити щось подібне десять років тому, коли недалеко від Адлера сталася аварія Айрбаса, що належав авіалініям Вірменії. Тоді травми були схожі.

Іващенко також додав, що переважно водолазам вдається знаходити деталі літака крупного розміру, а також речі, що належали пасажирам. Всі підняті мобільні телефони та інші гаджети відправляються для проведення експертизи. На сьогоднішній день виявлено вже дев’ятнадцять останків жертв аварії літака.

На сьогоднішній день відомо про те що рятувальниками на поверхню з моря було піднято всі головні фрагменти Ту-154 російського Міноборони. У зв’язку з цим було оголошено про завершення основної фази пошуково-рятувальних дій.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.