Ядерна війна і “другий Чорнобиль”: Відомий астролог озвучила новий прогноз

Анжела Перл розповіла, чи буде ядерна війна в Україні.

Астролог Анжела Перл озвучила новий прогноз про те, чи буде в Україні ядерна війна і чи варто нам чекати на “другий Чорнобиль”. Не все так погано, багато заяв Путіна є “страшилками”, проте ризики все одно є.

“Ядерної війни не буде точно. Це абсолютно точно, що не буде прям такої ядерної війни. Якесь потрапляння в атомну електростанцію можливе. Якийсь момент аварії можливий, але ні в якому разі не ядерна війна і не ядерні ракети”, – розповіла астролог в інтерв’ю Наталії Мосейчук.

Що стосується “прильотів” по АЕС, які, на думку Перл, все-таки можуть статися, то “другого Чорнобиля” боятися не варто. Астролог стверджує, що приводів для сильних побоювань немає. Масштаби будуть не настільки великими.

Також Перл висловилася про те, що РФ намагається показати виведенням в море фрегата “Адмірал Горшков” з ядерними ракетами на борту. За словами астролога, ядерної війни не буде ані в Україні, ані в усьому світі. Росія буде постійно погрожувати, але нам та країнам НАТО взагалі не варто вірити їхнім маніпуляціям.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.