Був у пеклі, але йшов на штурм із посмішкою: 21-річний майстер тайського боксу загuнyв у боях за Бахмут

Красень-спортсмен, у якого все життя було попереду.

Бої під Бахмутом продовжують забирати життя українських захисників. За день до нового року, 30 грудня, у пеклі на землі на Донеччині загинув майстер тайського боксу Владислав Вакуленко. Бійцю ЗСУ тепер завжди буде 21 рік.

Про смерть спортсмена повідомив Національний університет фізичного виховання та спорту України, де навчався Вакуленко.

— Владу було всього 21. Влітку він отримав диплом НУФВСУ, мріяв про майбутнє та перемогу.

Не вистачить слів, щоб висловити свої співчуття родині Владислава.

Спочивай із миром, наш сміливий захисник! Герої не гинуть!, – відреагували на трагедію в університеті.

Паралельно з навчанням Вакуленко займався тайським боксом Муай тай. Хлопець будував плани на майбутнє та мріяв повернутися до тренувань у своєму залі. Але ворожа куля забрала життя Владислава у боях під Бахмутом.

— Живемо війною! Розумію, що ми живемо в історичний час, коли поряд справжні відважні побратими, у яких дух і тіло рве до бою.

Коли хочеться спати менше, щоб побачити більше, і зробити більше, насолодитися кожним моментом. Час, який показує, хто дійсно залишився поряд і чекає тебе.

Той час, де ти почуваєш себе, як на відпочинку і отримуєш велику насолоду. Той час, де ти залишишся героєм або загинеш героєм, – писав Вакуленко у своєму Instagram буквально наприкінці листопада.

Досі не можуть повірити у смерть боксера його тренер, друзі та близькі, які бачили Владислава живим трохи понад тиждень тому.

— Ще тиждень тому ми бачилися, жартували. Говорили про те, як би круто, якби ти повернувся до тренувань. Не хочу вірити в те, що тебе більше немає.

Читайте також  Путін, який від 2014 року вбuває українців, заговорив про гeноцид

Завжди на позитиві і з крутою усмішкою. Ти завжди був гідним чоловіком. і цілеспрямованості у тобі хоч відбавляй. У своєму віці ти зробив більше, ніж деякі за 50–60 років.

Ти пішов як справжній воїн. Дякую тобі за все, – написав друг воїна Іван.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.