Що чекає Україну на Новий рік 2023: Астролог здивувала прогнозом

Черговий етап війни в Україні “тяжіє до загасання”, зазначила Ірина Звягіна.

Астролог і таролог Ірина Звягіна зробила прогноз на новорічну ніч 2023-го для України та вказала на аспекти, які будуть у цілому впливати на весь наступний рік.

“Гороскоп новорічної ночі накладає відбиток на весь майбутній рік через синхронізацію очікувань мільйонів людей. У цей момент засіваються насіння бажань і намірів, пристрастей і надій. Зазвичай це високопозитивний резонанс, і навіть якщо ситуація життя важка і небезпечна, все ж у цей момент очікування спрямовані на поворот на краще”. – написала вона.

За її словами, минулої новорічної ночі “Місяць був у поєднанні з Марсом, а Сатурн у квадраті з Ураном, що віщувало насильницьку зміну реальності”.

“Ця карта має відношення до країн, які святкують Новий рік в одній “системі координат”. Безглуздо розглядати її для Китаю або Африки. Але тяжкість реалізації лягла саме на Україну через резонанси у динаміці її гороскопу. Новорічна ніч 2023 року виглядає астрологічно краще. Місяць (народ) перебуває у знаку Тільця та йде у трин до Сонця – посилення вітальності, можливість відновлення після кризи. І це трин до Юпітера в гороскопі України. Аспект обнадійливий і з широкими можливостями: не одне, так інше, не інше, так третє, і потрібно знати про позитив у карті і тримати цей настрій”, – зазначила Звягіна.

Астролог прогнозує зміну цінностей: “І вони ще будуть змінюватися протягом року”.

“Ні на чому не потрібно залипати, відчувати у старих патернах. Багато що стає іншим, і важливіше інше, і почуття потрібно проявляти швидше, яскравіше, і головне – своєчасно. Матеріальні цінності теж змінюються. Але ми вже знаємо, що означає затишок і комфорт у військовій обстановці, і що потрібно для любові і натхнення; не взагалі, а саме зараз. З’єднання Венери з Плутоном – це любов і смерть. Так воно у карті, і так воно є насправді. І кохання не має багато часу, принаймні ми не знаємо, скільки його є. І тому так важлива її інтенсивність”.

Читайте також  “Різке ускладнення погодних умов”: синоптики оголосили штормове попередження в 15 областях України

Також Звягіна спрогнозувала зниження інтенсивності агресії:

“Її запаси у світі вичерпалися, військові резерви теж. Цей етап війни тяжіє до загасання. Юпітер не має аспектів на карті, хоча він сильний сам по собі у вогняному Овні та поблизу точки Овна. У військових і лідерів амбіцій багато, але сил стало менше”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.