Ось що відбувається з вашим тілом, коли ви перестаєте регулярно займатися сексом

Загальновідомий факт, що активне статеве життя позитивно впливає на здоров’я. Але чи знаєте ви, що утримання від сексу може згубно позначитися на стані вашого організму?

gpamagw6-im

Відсутність сексу може впливати на людину фізично і психічно. Погіршення роботи сечового міхура, депресії, еректильна дисфункція – це тільки деякі з побічних ефектів, які може переживати людина при довгому утриманні.

Якщо ви ведете активне статеве життя, продовжуйте в тому ж дусі! Це позитивно впливає на ваше здоров’я. Згідно з дослідженнями, люди, у яких є секс хоча б 2-3 в тиждень, відрізняються більш позитивним настроєм, у них рідко виникає підвищення артеріального тиску, краще працює імунна система, вони менше схильні до стресів.

Якщо ж ви поки самотні і не поспішайте з пошуком пари, то вам слід знати про ці негативні наслідки для організму, які можуть проявитися в результаті відмови від сексу.

Ось що відбувається з організмом, коли ви перестаєте займатися сексом.

1. Погіршення роботи мозку

Секс робить нас розумнішими. Вчені з’ясували, що регулярне задоволення під час статевих стосунків призводить до більш високих результатів навчання і розвитку пам’яті.

2. Еректильна дисфункція

Чоловіки, у яких секс відбувається рідко, в два рази більше схильні до небезпеки випробувати еректильну дисфункцію, ніж ті, хто займається сексом хоча б раз на тиждень.

3. Самооцінка

Утримання від сексу у відносинах може вдарити по вашій самооцінці, сформувати почуття провини, знизити рівень окситоцину і інших важливих гормонів.

4. Зниження кількості природного мастила у жінок

Фахівці вважають, що на достатню виділення мастила впливає регулярний секс. Якщо жінка утримується від сексу на якийсь час, то після цього вона може відчувати сухість, і виникне необхідність використовувати лубриканти.

Читайте також  Нiколи, чyєте, нiколи не садіть цe біля будинку! Цe притягує всі бiди та нeщастя у ваш дім!

5. Зменшення контролю роботи сечового міхура

Сильна діафрагма таза необхідна для того, щоб уникнути нетримання сечі. Хороший секс є тренуванням для цих м’язів, так як вони скорочуються і зміцнюються під час оргазму.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.