Компот 75 гривень, Pepsi – 90 гривень: Туристів шокували ціни в Буковелі

Туристи, які відпочивали в Буковелі, поділилися цінами на харчування в одному із закладів.

Буковель – найпопулярніший гірськолижний курорт України. І, на думку туристів, найдорожчий. Кожного сезону відпочивальники періодично діляться цінами не тільки на скі-паси чи готелі, а й на харчування у кафе та ресторанах, які працюють на курорті і поблизу нього.

Нещодавно Буковель повідомив, що сезону 2022-2023 –з бути! Деякі заклади вже почали працювати, тож в мережі почали з’являтися дописи про вартість відпочинку в Буковелі.

Ось до прикладу ціни на харчування в одному із закладів швидкого харчування на курорті, де представлені страви традиційної української та європейської кухні.

«Пепсі 90 гривень, ягідний напій 75 гривень, біфштекс з яйцем 195 гривень, соте з кабачків – 155, банош – 110 гривень», – демонструє ціни один з відпочивальників.

Нагадаємо, цьогоріч “Буковель” анонсував скромне відкриття зимового сезону 22/23.

«Сезону бути! Адже зараз, як ніколи, треба сумлінно працювати, знаходити сили на боротьбу та залишатися стійкими духом. Українські Карпати — один з найкращих куточків світу для перезавантаження, відновлення ментального та фізичного здоров’я. А Bukovel — серце Карпат», – відмічає адміністрація курорту.

Як зазначається, формат зимової роботи Bukovel зазнав деяких змін:

не буде новорічних розваг та святкових забав у центрі, але буде ялинка для створення атмосфери для наших діточок;

зони Apres Ski працюватимуть в режимі майданчика для відпочинку, без розважальної програми;

нічного катання не буде.

“Як і в усій Івано-Франківській області, у Буковелі запроваджено планові відключення електроенергії за графіком. Але сам курорт, партнери курорту і більша частина бізнесів, що працюють поряд з курортом, вже забезпечили себе альтернативними джерелами живлення. Докладніше про дату відкриття, роботу курорту в сезоні 2022/2023 та безпеку відпочинку розкажемо згодом”, – йдеться на сторінці Буковелю.

Читайте також  На побаченні раптово померла 17-річна дівчина(ФОТО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.