“Око за око, зуб за зуб”: KALUSH і SKOFKA випустили нову пісню (ВІДЕО)

Композиція була створена для підняття бойового духу бійцям як на фронті, так і в тилу.

Фронтмен українського гурту Kalush Олег Псюк у дуеті з репером Skofka представили нову композицію Батьківщина. Її оприлюднено на YouTube у п’ятницю, 16 грудня.
За словами музикантів, пісня написана душею та серцем, болем за Україну і смутком за померлих військовослужбовців, втім – покликана підняти бойовий дух українському народу.
“Йо, привіт, друзі, ми знову тут, на одному біті, в одному відео, в одному авто разом, Kalush і Skofka. Ми тут, тому що відчуваємо, як вам сподобалися треки з нашого спільного ЕР “Йо-Йо”, так сильно, що ви допомогли їх зробити справжніми українськими хітами, дякую“, – прокоментував прем’єру Олег Псюк.
У свою чергу, Skofka зауважив, що у день його релізів російські окупанти здійснюють масовані ракетні удари по території нашої країни.
“Друзі, не знаю, як так буває, але кожен мій реліз, а сьогодні наш із Калушем, на жаль, виходить у день, який і описується у треку. Сьогодні – не виняток, події вранці добре описує наш трек “Батьківщина”. Віру в ЗСУ, вірю в Україну, вірю в нашу Батьківщину, вірю в нашу перемогу. Слава Україні“, – написав він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.