Що чекає на українців у 2023 році: Прогноз таролога

2022 рік для українців видався тяжким. З початком повномасштабного вторгнення Росії він приніс людям смерть, втрати, горе та сльози. Але разом із цим і показав, наскільки об’єдналася нація і показує усьому світу свою мужність та героїзм.

Що ж чекає на українців у 2023 році? Що обіцяє людям наступний рік? На це питання в ексклюзивному коментарі Styler відповіла практикуючий таролог з Вознесенська Наталіс Доміні.

Що обіцяє українцям 2023 рік
Так, експерт з карт Таро прогнозує, що в 2023 році український народ перейде на новий рівень фінансів. Також зміниться і ситуація із роботою.

“Ситуація з фінансами та роботою зміниться на краще. Народ України переходить на новий рівень фінансів, нарешті з’явиться певна стабільність”, – повідомила вона.

Також на хороші новини чекають і український бізнес.

“Бізнеси, які змогли пережити перший важкий етап війни, зможуть вистояти, адаптуватимуться досягати нових вершин у 2023 році”, – спрогнозувала Наталіс.

Таролог також розповіла, що побачила на картах долю деяких українських жінок. За її словами, велика частина з них – не повернеться.

“Я бачу, що будуть повернення додому українок з дітьми, але не всіх. Тут є чинник – погані стосунки з чоловіком. Тому частина мігранток не повертатиметься”, – повідомила Доміні.

Також таролог вважає, що наступного 2023 року варто здійснювати посттравматичну підтримку не тільки для військових, але і для всіх, хто цього потребує мирного населення.

“Цьому напрямку потрібно приділити більше уваги”, – додала Наталіс.

Що чекає на українців у 2023 році: прогноз таролога

Що зміниться у світі і як це позначиться на українцях
На думку таролога, у 2023 році у світі утворюються нові спілки.

Читайте також  Бабуся, батюшка і алкоголік – хто приходить на проплачені мітинги

“Щодо світового порядку в 2023 році карти вказують на те, що старі домовленості та надії на плідну співпрацю будуть зруйновані. Це стосується азіатських ринків, російської частки в торгівлі з Європою. Проходитиме реформація світових ринків, створюються нові спілки”, – повідомила Наталіс.

Також експерт прогнозує, що допомога Україні у зв’язку з війною продовжиться.

“Поки війна триватиме, інші політичні амбіції України не активно реалізовуватимуться. Нам продовжуватимуть допомагати, головне не застрягнути в цій фазі, а стати на рівний щабель з вагомими гравцями міжнародної арени”, – резюмувала таролог.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.