Як і в чому зустрічати рік Вогняного Півня: задобрюємо господаря року

2017-й за китайським календарем – рік Вогняного Півня.

Згідно з традицією, символ року вимагає особливих приготувань і традиції святкування: від належного вбрання до сервірування столу.

kak-vstrechat-2017-god

Вважається, що Півень, як символ року – це передвісник нового, змін в житті. Прийнято вважати, що крик Півня жене геть злі сили, пробуджує нову енергію і дає легкість сприйняття обставин. Щоб не відлякати прихильність символу прийдешнього року, потрібно дотримуватися деяких правил святкування.

Золота багато не буває

novyiy3

Всупереч тенденціям мінімалізму, який став гаслом останніх років на фешн-подіумах, в новорічну ніч 2017 року краще забути про скромність. Золото повинне бути присутнім у великій кількості. Не бійтеся блищати з голови до ніг! Актуальними будуть сукні з тканини з люрексом, паєтками, парчі, шовку, оксамиту, атласу

9fca71082_621x300

Крім золота, варто звернути увагу на червоний колір і його тони. Краще вибирати не малинову або рожеву гамму, а червоні, бордові “теплі” відтінки.

Аксесуари та макіяж

Як і в одязі, в аксесуарах варто використовувати золото. Зовсім необов’язково це повинен бути дорогоцінний метал. Цілком підійде і біжутерія. У макіяжі потрібно віддати перевагу золотистим тонам і химерним фактурами. І, звичайно, з “золотим” відмінно виглядатиме червона помада.

v-chem-vstrechat-2017-god-petuha

Джентельменам можна зробити акцент у вигляді золотої краватки або метелика, а також підібрати сорочку з металізованою ниткою або ж класичний варіант вечірнього піджака – фрак. Для більш демократичних вечірок можна вибрати джемпер або сорочку, скомбінувавши її, наприклад, з атласним жилетом.

Для чоловіків, що віддають перевагу строгому образу, відмінним акцентом будуть “золоті” туфлі. Вони можуть стати “родзинкою” однотонного костюма, який в поєднанні з консервативним взуттям на святкуванні Нового року виглядав би просто нудним.

Читайте також  Такого Нового року в Україні ще не було! Синоптики приголомшили прогнозом погоди

Похожее изображение

Стіл

На святковому столі їжі повинно бути вдосталь. У рік Вогняного Півня потрібно увійти з достатком, щоб добробут в 2017-му тільки примножувати!

wpid-1890

За логікою речей, Півневі “не сподобається”, якщо ви будете широко використовувати курятину для приготування святкових страв. Її можна замінити іншим дієтичним м’ясом: телятиною, кролятиною. Замість курячих яєць краще використовувати перепелині.

Де зустрічати

Півень – птиця свійська, а тому Новий рік потрібно зустрічати в теплому сімейному колі. Звичайно, якщо вас запросили в галасливу компанію, відмовлятися від такого варіанту теж не варто. Головне, щоб вас оточували гарні друзі і близькі вам люди.

1f53b86f34c65875b21916dfc9ee7082

Найголовніше – ні в якому разі не сумувати в Новий рік. Продумайте конкурси або ігри заздалегідь. У рік Вогняного Півня рекомендується співати улюблені всіма пісні – хором або ж сольно, наприклад, караоке. Півень любить співати! 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.