“Даруй війську нашому перемогу”: молимося Пресвятій Богородиці про перемогу України

В Україні настали неспокійні часи. Російська Федерація обстрілює українські міста, а діти, жінки та старі змушені ховатися у бомбосховищах.

Протоієрей Миколай Тишкун на своїй сторінці у Фейсбук закликав звертатися до Пресвятої Богородиці та просити її зберегти Україну та прогнати чужинців.

Пресвятій Богородиці моляться за здоров’я своїх рідних, просять дати можливість подолати тяжкі недуги і швидше відновитися після хвороби. Також її прийнято просити про мир, порятунок від навали бід і воєн та упокорення ворожої злоби. Крім того, Мати Божа заступається війську.

Молитва про Покров Богородиці
“Заступнице краю нашого, Пресвята Богородице, радуся, бо Ти своїм благоволінням вінчала Батьківщину від давніх літ і посилаєш їй свою благодать! Не відніми від нас, Владичице, і нині милість Твою, поглянь на страждання матерів, дітей та весь український народ, і поможи своїм заступництвом.

О Пречиста Діво, Небесна Царице, Всемогутня Заступнице, неосоромлене наше уповання! Дякуючи Тобі за всі великі благодіяння, що з роду в рід народу нашому від Тебе явлені були, благаємо тебе: збережи Україну нашу від війни чужинців, що напали на нас. Даруй війську нашому перемогу, справедливий мир і все благе на користь душевну і тілесну

Пресвята Богородице, покрове землі нашої, помагай нам! Амінь”.

Протоієрей Миколай Тишкун поділився інтерпретацією ікони Мадонни на сучасний лад. Фото, на якому дівчина у бомбосховищі тримає на руках немовля, він назвав “Київська Мадонна”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.