На фронті загинули прикарпатці Олександр Копчук та Ігор Романюк

У понеділок, 21 листопада, стало відомо про загибель на фронті російсько-української війни Олександра Копчука з Делятина та Ігора Романюка з П’ядиків.

Про це повідомили у Делятинській селищній раді у відділі освіті П’ядицької громади, передає Галка.

“18.11.2022 року, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами загинув військовослужбовець ЗСУ – РОМАНЮК ІГОР МИРОСЛАВОВИЧ 1984 р.н. житель с. П’ядики, Коломийського району, П’ядицької ТГ. Захисник загинув під час артилерійсько-мінометного обстрілу завданого військовими формуваннями російської федерації, отримавши поранення не сумісні з життям у Бахмутському районі Донецької області”, – повідомили у П’ядицькій громаді.

“І знову сумна звістка сколихнула Делятинську громаду… 19 листопада 2022 року під час мінометного обстрілу біля населеного пункту Авдіївка Покровського району Донецької області героїчно загинув командир відділення охорони взводу охорони роти охорони ВЧ 4007 старший прапорщик Копчук Олександр Романович 1979 року народження. Олександр народився та проживав у Делятині по вул. О. Кобилянської…”, – повідомили у Делятинській громаді.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.