На Донеччині загuнув снайпер з Івано-Франківщини Роман Близнюк

На Донеччині у бою з російськими окупантами загинув військовослужбовець із села Сливки Перегінської територіальної громади Роман Близнюк. Про смерть бійця на Facebook-сторінці повідомила голова Калуської райдержадміністрації Жанна Табанець.

Воїн 1 березня пішов захищати Україну від російських окупантів. Роман Близнюк був стрільцем-снайпером гірсько-штурмової роти. За свою службу боєць отримав почесний нагрудний знак Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного “За взірець у військовій службі” III ступеня, пишуть Версії з посиланням на Суспільне.

“Наша Батьківщина має славних синів і дочок, які у важкий час кинулися в бій із російськими окупантами. За волю, за правду, за мову, за рідну землю. Це — наші цінності, все це разом — Україна. За неї борються, за неї не шкодують нічого. За святу рідну землю боровся і наш герой Роман Близнюк”, — написала Жанна Табанець.

Боєць загинув 9 листопада під час виконання військового завдання на Донеччині. 30 листопада йому мало виповнитися 25 років.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.