Друге життя: мати загиблого українського героя здивувала вчинком після смерті сина

На Прикарпатті мати льотчика-винищувача Степана Тарабалки, який загинув на початку бойових дій, вирішила допомагати всім, хто пройшов пекло війни. Жінка облаштовує оздоровчий центр для захисників України і їхніх родин.

Про це розповіли у ТСН.

Родичка Героя України використала для створення реабілітаційного центру гроші, які отримала як компенсацію після загибелі сина. Наталя досі не може повірити у його смерть. Вона сподівається, що він повернеться живим. Поховали чоловіка у закритій труні. Степан загинув 13 березня у бою із загарбниками у районі Житомира.

Робота над оздоровчим центром допомогла жінці прийти до тями після трагедії. Навколо себе вона зібрала всіх небайдужих – друзів, знайомих, мешканців села. Люди захоплені загальною ідеєю повернути до життя бійців та їхніх близьких після пережитого.

У сайту Realist.Online з’явився свій Telegram-канал. Підписуйтесь, щоб не пропускати найсвіжіші й найважливіші новини політики та економіки, культури і техніки.

Наразі Наталя з волонтерами ремонтують будівлю, облаштують перший поверх, де працюватиме масажист. Тут можна буде скористатися і тренажерами для фізичної реабілітації. З її слів, лікарі готові працювати безкоштовно.

У центрі надаватимуть психологічну допомогу у нестандартній обстановці. Це будуть не сеанси в кабінетах, а “теревені” за чаєм з психологом. Повинні відкритися й кімнати для арт-терапії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.