Європейська якість та високі стандарти обслуговування відтепер у Івано-Франківську (фото)

23 грудня, в Івано-Франківську урочисто відкрили перший фірмовий магазин Vodafone. Гостей міста тішили dj-сетами, розіграшами подарунків, повітряними кульками, знижками на гаджети та аксесуари та можливістю безкоштовно зателефонувати у 62-країни світу зі спеціальної брендової кабінки. А при вході в магазин гостей зустрічали гвардійці її величності королеви Британії.

vodafone-grozit-vyvesti-svoj-golovnoj-ofis-iz-velikobritanii
Саме в Івано-Франківську відкрили шостий на теренах Західної України фірмовий магазин Vodafone.
Директор з продажу та абонентського обслуговування Vodafone Україна Євген Булах розповів, що стандартом, якого дотримується компанія Vodafone в усіх куточках світу є принцип – “клієнт в основі всього, він має бути задоволений”.

«Такі стандарти ще не дуже звичні в Україні, але це європейський підхід. Ми працюємо для клієнтів і дуже сподіваємося, що вони будуть задоволені, а ми залишатимемось для них компанією №1. Якість обслуговування в магазині, його внутрішнє наповнення та розташування у центральній частині міста – покликані створювати зручність», – додає Євген Булах.

Як зауважив заступник генерального директора Vodafone Україна в Західному регіоні Костянтин Воробйов, до відкриття першого магазину в Івано-Франківську, команда готувалася дуже старанно. Головна особливість усіх магазинів Vodafone в тому, що вони створені за європейськими стандартами: оригінальне оформлення, відсутність стійок та перегородок  між клієнтом та експертом, увага до кожного відвідувача, безлімітний тест-драйв ТОП-10 флагманських гаджетів.
«Кожне відкриття для нас це подія. До кінця цього року у кожному обласному центрі Західної України працюватиме фірмовий Vodafone. Усі вони – відповідають європейським стандартам компанії: наш франківський салон мобільного зв’язку подібний до магазинів, що в Європі: зайдіть в магазин Vodafone у Британії, Німеччині чи Новій Зеландії – всюди одинаковий,зручний  формат», – говорить Костянтин Воробйов.
Начальник відділу продажу масового ринку Vodafone Україна, регіон Чернівці Віталій Жолтвінський розповів про концепцію нових магазинів Vodafone, які мають комфортну зону сервісу та зручні інформаційні стенди та матеріали.
«У нас просторі вітрини, коли людина проходить повз наш салон видно все, що відбувається у магазині. Кожного відвідувача зустрічає адміністратор (gretter) та скеровує до відповідного експерта. Охочі придбати гаджет можуть детальніше ознайомитися з функціями телефону чи планшету. Також серед ТОП-10 флагманських пристроїв,, представлених у магазині, є брендові смартфони від компанії Vodafone. У них абоненти знайдуть цікаві послуги: Vodafone ТV, Vodafone Books, Vodafone Music», – зауважив Віталій Жолтвінський.
Крім того, для своїх абонентів Vodafone Україна пропонує вигідні пропозиції на дзвінки за кордон. До прикладу, зараз діє новорічна акція на безлімітні дзвінки в Польщу.
Родзинкою магазину вважають, – його персонал. За словами пана Віталія, «усі працівники магазину Vodafone пройшли спеціальне навчання. Вони відкриті та позитивні, їх головне  завдання, щоб клієнти були задоволенні якістю надання послуг».,
До слова, експерти, що працюють у новому салоні зв’язку відійшли від строгих стандартів: їх форма – це джинси, зручні кеди та стильні сорочки та жилетки. Керівник нового магазину Vodafone в Івано-Франківську Леся Тітенко, розповіла за якими саме критеріями відбирали персонал.

«Ми провели величезний конкурс, розглянули десятки заяв і вибрали найкращих працівників, які відповідають нашим стандартам. Перш за все ми звертали увагу на професійні уміння наших кандидатів, але однією з основних вимог було, щоб людина мала бажання допомагати клієнтам. Також важливими були позитив, відкритість та щирість. Ми намагаємось максимально створити атмосферу, щоб кожен клієнт, який до нас приходить відчував себе комфортно. Також ми піклуємося про дітей. Для них ми зробили спеціальний куточок із дошкою та крейдою, де б вони могли провести вільний час поки батьки займаються своїми питаннями»,- акцентує Леся Тітенко.

Після урочистого перерізання червоної стрічки сотні людей змогли оцінити новий магазин Vodafone та придбати потрібну їм продукцію чи скористатися послугами експертів.
«Магазин і справді досить непоганий. Приємно мене здивували ціни, – сьогодні вже встигла придбати два чохли на телефон та стартові пакети друзям. Також, сподобалося те, що багато консультантів і не довелося довго чекати. Будемо надіятися, що вони й далі триматимуть таку високу планку“, – поділилася враженнями франківчанка Анна.
Новий магазин в Івано-Франківську знаходиться по вулиці Незалежності,10 А та працює щодня з 09.00-19.00, у суботу з 10.00-18.00, а в неділю з 10.00-15.00.

Читайте також  У столичному кафе відмовилися обслуговувати українською мовою

Довідково:

Vodafone – одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній, що надає широкий спектр послуг, включаючи мобільний голосовий зв’язок, передачу даних, обмін повідомленнями, фіксований Інтернет і кабельне телебачення. Оператор працює в 26 країнах, має партнерські угоди з операторами в 57 країнах і надає послуги фіксованого широкосмугового доступу в Інтернет на 17 ринках. Станом на березень 2016 року Vodafone надає послуги 462 мільйонам абонентів мобільного зв’язку та 13 мільйонам користувачів фіксованого Інтернету.

_ka5xjfprle

asxxgnprajy

gqike5zo1iq

inm_d4l-t9m

opoaw4yg5w4

peqkse-dulo

rax5nmu4aku
u-vkadury7c

va3l9rfrijq

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.