В бою з окупантами загинув прикарпатець Юрій Голіней

У Ланчинську громаду знову прийшло горе. Війна забрала життя 28-річного воїна-захисника.
Трагічну звістку повідомила селищна голова Надія Данилюк.

“За рідну Україну, за наше мирне сьогодення та майбутнє віддав своє життя уродженець селища Ланчин, заступник командира бойової машини – навідник-оператор 3 гірсько-штурмового відділення 2 гірсько-штурмового взводу 3 гірсько-штурмової роти військової частини А3029 військової частини А4267 – солдат ГОЛІНЕЙ Юрій Васильович 22.04.1994 року народження. Невимовний біль від тяжкої втрати для всіх нас”,- пише очільниця громади.

Герой загинув, проявивши стійкість та мужність 24 жовтня 2022р. в ході стрілецького бою при штурмі противника у районі Білогорівка Бахмутського району Донецької області, отримавши поранення несумісне з життям.

“Юрій був надзвичайно щирим і чесним, завжди боровся за правду, а ще дуже добрим сином, який дбав про свого батька, сестру та племінників. Сьогодні в скорботі вся Ланчинська громада… Висловлюю щирі співчуття з приводу втрати сина, брата, друга, Героя України Юрія Голінея рідним та близьким. Біль втрати не описати словами. Гинуть за Незалежність нашої держави молоді сини України – цвіт нації…”,- йдеться в дописі.

Про місце та час зустрічі з Героєм та чин похорону повідомлять додатково.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.