Дива не трапилося: Меган та Гаррі не оцінили подарунок, який зробила для них королева Єлизавета II

У Гаррі й Меган від перших днів життя в королівській родині щось не складалося. А ось колишні співробітники Сассекських переконані, що від першого дня герцогині у сім’ї вона планувала мегзіт.

Розкрилися нові подробиці переїзду Гаррі та Меган із Кінсінгтонського палацу, коли їхні офіси з Кембриджським розділилися. Стверджується, що пара очікувала отримати апартаменти у Віндзорському замку, але королева виділила їм котедж Фрогмор.

За словами леді Елізабет Енсон, яка була близькою подругою королеви і померла 2020 року, монархиня зробила “щедрий жест”, подарувавши їм натомість котедж, пише Mirror. Таке припущення було опубліковано у книжці, написаній Кеті Ніколлс, у якій досліджуються стосунки між Гаррі, Меган, Вільямом, Кейт і королем Чарльзом III.

У витягу, опублікованому MailOnline, цитуються слова леді Елізабет: “Котедж був великою подією. Вхід королеви до саду розташовувався поруч з їхнім котеджем. По суті, це її задній двір, її усамітнення. Ми всі думали, що це дуже важливо з її боку”. Вона сказала: “Сподіваюся, вони оцінять це”, — але, як ми знаємо зараз, вони це не оцінили.

У січні 2020 року Сассекські склали з себе королівські обов’язки і переїхали спочатку до Канади, а потім і до США, і зараз живуть у Монтесіто в Каліфорнії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.