На Прикарпатті у ДТП загинули двоє велосипедистів: у поліції розповіли подробиці (ФОТО)

Поліцейські розпочали розслідування щодо двох аварій, в яких загинули велосипедисти.
ДТП, у якій загинув 31-річний велосипедист, сталася на Снятинщині, а аварія, у якій нетверезий водій наїхав на ще одного двоколісника та покинув місце події – на Богородчанщині.

Про це інформує пресслужба обласного управління поліції, пише ПІК.

20 жовтня о 22 годині правоохоронці отримали повідомлення про автопригоду в селі Пороги, Солотвинської територіальної громади.

“Невідомий водій, керуючи автівкою, рухався автодорогою сполученням «Богородчани – Гута». Не обравши безпечної швидкості руху та не врахувавши дорожньої обстановки він виїхав на смугу зустрічного руху та збив 57-річного велосипедиста”, – зазначають у поліції.

Велосипедист рухався у зустрічному напрямку, своєю смугою руху. У результаті наїзду місцевий мешканець, отримав важкі тілесні ушкодження та помер, а водій з місця події втік.

Правоохоронці одразу почали встановлювати особу втікача. Ним виявився 25-річний мешканець Солотвинської територіальної громади, який керував автомобілем Audi А6. Керманича перевірили на стан сп’яніння. Результат – 1.04 проміле.

Автомобіль знайшли на узбіччі дороги, неподалік місця вчинення аварії. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Ще одна смертельна дорожньо-транспортна пригода трапилась в селі Тулуків, Снятинської територіальної громади.

54- річний водій, мешканець Чернівців, керуючи автомобілем Mercedes-Benz Actros, рухаючись автодорогою сполученням «Стрий – Черніці – Мамалига» у напрямку Коломиї, наїхав на 31-річного велосипедиста.

Потерпілий загинув на місці події до приїзду медиків.

“У водія вантажівки відібрано кров для перевірки стану сп’яніння. Він був тверезий. За фактом аварії розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального Кодексу України. Наразі призначено ряд експертиз, досудове розслідування триває”, – зазначають правоохоронці.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.