Він втратив на війні руку і покинув її, щоб не бути тягарем, а дівчина розшукала воїна ЗСУ, щоб одружитися

У річницю знайомства з коханою юного захисника поранили.

22-річний юнак з Житомирської області вирішив покинути свою кохану щоб не бути для неї тягарем. Але дівчина все таки знайшла хлопця у Львові. Закохані одружилися прямо в лікарні.

Про це повідомляє Перше медичне об’єднання Львова.

Сергій Костюченко родом з Житомирщини. Ще у 2014 році він з батьком були на Майдані. Два роки тому підписав контракт з ЗСУ. З початку повномасштабного вторгнення він захищав Київщину а потім поїхав на Луганщину. 29 травня хлопця поранили. Якраз у цей день хотів відпроситися щоб побути з коханою у день їхнього знайомства.

“Коли почався артостріл, Сергій був у полі. Пам’ятає лише вибух. Коли розплющив очі, правої руки вже не було, ліва була пошкоджена. Посічені ноги. Він не міг встати і не міг покликати по допомогу – легеня була розірвана. Хлопець пригадує: чекав на смерть, бо було дуже боляче. Єдине, за що хвилювався – що його тіла не знайдуть. Тієї миті на машині повз проїздив побратим. Сергій з останніх сил підняв ногу. І той його побачив”, – йдеться у повідомленні.

Спершу він був в реанімації, йому ампутували руку. Після цього він вирішив розлучитися з дівчиною щоб не бути для неї тягарем. Але Юлія все ж таки дізналася через побратимів де Сергій та запропонувала одружитися. Молоді одружилися просто у лікарні.

Зараз Сергія очікує ще одна складна операція, оскільки він може втратити і ліву руку. Також українському захиснику планують встановити протез та вже збирають гроші на допомогу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.