Екстрасенс відповіла на запитання, коли в Україні закінчиться війна

Прогноз таролога поки залишається без змін – вона говорить, що війна закінчиться навесні 2023-го.

Відомий екстрасенс і таролог Людмила Хомутовська уточнила свій прогноз щодо термінів закінчення війни в Україні. Тож чи станеться це цього року?

Відповідь на це запитання астроексперт дала в інтерв’ю YouTube-каналу TOP.

За її словами, юридично Україна буде ще рік чи два судитися з Росією. Тобто будуть розбірки щодо того, хто кому що винен. Водночас вона уточнила, що це вже буде не воєнна історія.

“Історія на рівні юристів довготривала. Але закінчення війни ми чекаємо в 2023 році навесні. Нічого не змінюється”, – заявила Хомутовська.

Екстрасенс додала, що місяць тому були сигнали того, що можна закінчити війну в Україні до кінця цього року. Та все ж наразі вона переконана у завершенні повномасштабного вторгнення саме навесні 2023-го.

Коли закінчиться війна в Україні: прогноз Хаяла Алекперова
Ясновидець та екстрасенс Хаял Алекперов у проекті “Як ти?” відповів на запитання ведучого Григорія Решетніка, коли в Україні закінчиться війна.

“Я не Бог, зрозуміло. Десь я побачив березень-квітень, ці місяці. Я можу помилятися, але ось в цей час щось буде. Далі я не можу побачити. Це хороші емоції пішли. Десь після березня хороші емоції”, – прогнозує екстрасенс.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.